SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Maak je huis klaar met raambekleding voor de donkere dagen

Inspiratie

De dagen worden steeds korter, want het wordt eerder donker. Het is tijd om het huis klaar te maken voor de winter, tijdens deze dagen blijf je het liefst lekker binnen. Daarom maken we het interieur gezelliger en knusser met raambekleding tijdens de donkere dagen.

Verrijk je interieur met stijlvolle raamdecoratie

Zodra het buiten donker is, heb je gemakkelijker inkijk naar binnen. Dat is iets wat je juist niet wilt. Raamdecoratie vermindert de inkijk en voegt extra warmte toe aan het interieur. Stijlvolle, rijke materialen die het raam extra body geven. We inspireren je dan ook graag met een aantal winterse interieurs.

Isolerende raambekleding

Als de dagen korter worden, kan de temperatuur buiten erg dalen. Om dan toch de warmte binnen te houden, is isolerende raambekleding een functionele uitkomst. Niet alleen praktisch, maar ook erg mooi. Je bespaart algauw tot wel 6% verwarmingskosten. Zo zit je er warm bij tijdens de koudere dagen én bespaar je energie.

Duette®: indrukwekkend en effectief

Eén van de type raambekleding die ondersteunt bij energiebesparing is de Duette®. Dit gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor er luchtkamers ontstaan. Hierin blijft de lucht hangen en heeft het een isolerend effect. Daarnaast biedt Zonnelux een ruim aanbod aan high-end stoffen gemaakt van fijne en zachte materialen. 

Duette® op maat gemaakt

De luchtkamers van de Duette® werken isolerend

Laat je nog meer inspireren

Wil je meer weten over de verschillende raamdecoratie en het effect hiervan? Download de brochure of ontvang deze per post.

Houten jaloezieën geven een prachtig lichteffect

Met houten jaloezieën kun je spelen met het licht. Overdag kun je de lamellen openen om het winterse zonnetje binnen te laten. Je creëert dan een prachtig lichteffect op de wand of vloer. Als het buiten donker wordt, sluit je de lamellen en kun je lekker binnen cocoonen. Het natuurlijke houtproduct maakt je interieur extra sfeervol.

Verduisterende vouwgordijnen

Een rijke stof met structuur voegt direct warmte toe aan je interieur. Een karakteristiek vouwgordijn is daarom onmisbaar in een winters interieur. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in zowel transparante als semi-transparante stoffen. Wil je graag verduisterende raamdecoratie? Kies dan voor een dim-out stof.

vouwgordijnen in de woonkamer

Shutters voor een warm en knus effect

Doordat je vaker binnen zit tijdens de wintermaanden, wil je op en top kunnen genieten van het interieur. Shutters zijn imposant en een ware eyecatcher voor het raam, maar geven daarbij ook een knus effect. De lichtinval is eenvoudig te bepalen door de lamellen te kantelen. Overdag fijn daglicht binnenlaten en in de avond genieten van privacy.

Inspiratie & Persoonlijk advies

Laat je inspireren door nog meer prachtige interieurs of bezoek een Zonnelux-specialist om de producten te kunnen bekijken. Zij adviseren je welke raambekleding het beste bij jouw raamtype past en komen deze bij je thuis monteren. Voor perfecte service met een glimlach, bezoek je een verkooppunt bij jou in de regio.

Raambekleding donkere dagen

Meer blogs