SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Maak je huis klaar voor de donkere dagen

Inspiratie

De dagen worden steeds korter. De feestdagen staan voor de deur. Het is tijd om het huis klaar te maken voor de winter. We blijven tijdens de donkere dagen het liefst lekker binnen. Kerstversiering, lampjes, kaarsen; het maakt het interieur gezelliger tijdens de donkere dagen.

Maar als het buiten donker is, kijk je ook gemakkelijker naar binnen. En dat wil je nu juist níet. Raamdecoratie vermindert de inkijk én kan extra warmte aan je interieur toevoegen tijdens de donkere wintermaanden. We inspireren je dan ook graag met een aantal gezellige, winterse interieurs.

Houten jaloezieën

Met houten jaloezieën kun je spelen met het licht. Overdag kun je de lamellen openen om het winterse zonnetje binnen te laten. Je creëert dan een prachtig lichteffect op de wand of vloer. Als het buiten donker wordt, sluit je de lamellen en kun je lekker binnen cocoonen. Het natuurlijke houtproduct maakt je interieur extra sfeervol.

Witte houten jaloezieën in de woonkamer

Meer inspiratie

Wil je meer weten over de verschillende raamdecoratie? Download onze brochure of ontvang de brochure per post.

Brochure aanvragen

Vouwgordijnen

Een rijke stof met structuur voegt direct warmte toe aan je interieur. Een mooi vouwgordijn is daarom onmisbaar in een winters interieur. Bij vouwgordijnen kun je kiezen uit zowel een transparante als semi-transparante stof. Wil je verduisterende raamdecoratie? Kies dan voor een van de vier dim-out stoffen of combineer deze als voeringstof met jouw favoriete vouwgordijn stof.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen
vouwgordijnen in de woonkamer

Shutters

Met shutters kun je – net zoals bij jaloezieën – de lichtinval bepalen door het kantelen van de lamellen. Je kunt daardoor heel gemakkelijk privacy in een kamer creëren. Shutters geven je interieur bovendien een stijlvolle uitstraling.

Zonnelux shutters woonkamer
Zonnelux shutters woonkamer detail

Inspiratie

Wil je meer inspiratie voor nieuwe raamdecoratie? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratie pagina, Instagram of Pinterest. Deze staan bomvol inspiratie met verschillende producten van Zonnelux. Uiteraard kun je ook een van onze verkooppunten bezoeken voor een advies op maat of een telefonisch adviesgesprek aanvragen. Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen?

Meer blogs