SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken bij: Prachtig geweven hout in een rustiek interieur

Binnenkijken, Trends, Inspiratie

Thuis wil je een ambiance creëren waar je iedere dag een fijn gevoel krijgt. Een stijlvol interieur, met de juiste rustiek. In dit blog kijk je binnen bij een prachtige villa in een prettige leefomgeving. Een samenhangend geheel waar ieder detail telt, waaronder de raambekleding. Er is hier gekozen voor het duurzame geweven hout, uitgevoerd als vouwgordijn.

Geweven hout als vouwgordijn
Geweven hout op maat

Geweven hout als vouwgordijn

Geweven hout is één van de eyecatchers uit de Zonnelux collectie. Het is gemaakt van bamboe die met elkaar verweven is. Je leest het goed, geen hout, maar bamboe. Een duurzaam product en licht om te bedienen. De bamboe raambekleding is verkrijgbaar als rolgordijn of als vouwgordijn.

De bewoners hebben in dit geval gekozen voor het geweven hout als vouwgordijn, wat een luxueus en decoratief effect heeft. Het voordeel van deze uitvoering is dat deze optioneel ook elektrisch te bedienen is via de app of spraakbesturing.

Een transparante look met flat sticks

Niet alleen is het geweven hout verkrijgbaar in karakteristieke kleuren, maar ook in verschillende wevingen. Thin sticks bestaan uit, zoals de naam al zegt, dunne en smalle stokjes. Het geeft een transparante, verfijnde doorkijk waar het daglicht mee wordt behouden. Flat sticks daarentegen zijn platte, bredere latjes wat een in-between look creëert.

Uitgebreid kleurenpalet met aardse tinten

Het interieur van deze droomvilla is een uitgebalanceerd kleurenpalet met aardse tinten. Een eclectisch geheel met het geweven hout in de kleur warm bruin. Het vormt een samenhang met het behang in de natuurlijke kleuren, gecombineerd met prachtige planten. Je waant jezelf in een rustieke leefomgeving.

Combinatie met houten jaloezieën van bamboe

In de riante woonkamer is er gekozen voor horizontale bamboe jaloezieën. Ze filteren daglicht en de privacy is eenvoudig te bepalen door de lamellen te bewegen. Er is gekozen voor het duurzame materiaal bamboe met een matte uitstraling. Ondanks dat er gekozen is voor verschillende soorten raambekleding, is het interieur een complete stijl.

Van Woonvilla Naar Droomvilla

Iedere zondag kijk je naar een nieuwe aflevering 'Van Woonvilla Naar Droomvilla'. In dit programma worden indrukwekkende woningen omgetoverd tot ware droomvilla's. Door het gebruik van pure en luxueuze materialen ontstaat er een iconisch interieurdesign. Zonnelux is trots op de samenwerking met Designa en Van Woonvilla Naar Droomvilla.

Meer blogs