SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte waar je ontspant en tot rust komt. Om die reden is een fijne ambiance extra belangrijk. Raambekleding in de slaapkamer is sfeervol, maar heeft ook een praktische functie. Het liefste wil je de ruimte volledig verduisteren zodat er geen lichtinval meer is. Ontdek de verschillende verduisterende raamdecoratie voor de slaapkamer.

Producten voor de slaapkamer

Hotel chique Piet Boon shutters

Verschillende interieurstijlen in de slaapkamer

Er kunnen in de slaapkamer diverse interieurstijlen toegepast worden. Of je nu liefhebber bent van een modern interieur of hotel chique, raambekleding uit de Zonnelux collectie past vrijwel overal bij. Het is uitsluitend maatwerk, dus geschikt voor ieder raam. Upgrade jij jouw slaapkamer naar een luxueuze plek waar je volledig tot rust komt?

Rolgordijnen op de slaapkamer

Verduisterende raambekleding

Een donkere slaapkamer verbetert de kwaliteit van je slaap. Zodra het donker is, krijgt het lichaam een signaal dat het tijd is om te rusten. Daarom is verduisterende raambekleding van groot belang. Rol-, vouw-, en Duette® gordijnen zijn verkrijgbaar in verduisterende stoffen. Andere type raambekleding zoals shutters of houten jaloezieën zijn in combinatie met overgordijnen perfect verduisterend voor in de slaapkamer.

Shutters

Ontvang advies van een expert

Raambekleding op maat is een investering in je woning. Des te belangrijker om je hierover goed te laten informeren door een expert. Zonnelux heeft verschillende verkooppunten verdeeld over Nederland en België. Je vindt de producten in de showroom en je ontvangt persoonlijk advies op maat. De specialist ontzorgt je volledig door de raambekleding in te meten en te monteren.

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.