SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Warmte­wering

Een fijn koel huis is meer dan welkom als de temperaturen buiten oplopen. Het klimaat veranderd en het wordt steeds warmer. Dat vraagt om warmtewerende oplossingen in je woning. Een groot deel van de warmte komt het huis binnen via het glas van de ramen. Raambekleding is een goede manier om de temperatuur binnenshuis aangenaam te houden.

Raamdecoratie met warmtewerende eigenschappen

Warmte door het raam

Zodra de zon schijnt, komt er veel warmte door het glas heen. Dat komt doordat het raam als een filter werkt voor UV-straling. De warmte wordt geabsorbeerd, met het gevolg dat de temperatuur binnen stijgt. De juiste keuze raambekleding kan hier grote invloed op hebben.

Het effect van isolerende raambekleding

Woningen met veel ramen zijn prachtig en imposant. Daarentegen komt er, zodra de zon schijnt, veel warmte via het glas binnen. Warmtewerende raamdecoratie kan tot wel 70% zonnewarmte tegenhouden. Een praktische oplossing met een stijlvol design.

Energiebesparende raambekleding

Of je nu voor het klimaat of voor de kosten energie wil besparen, warmtewerende raambekleding helpt hier overduidelijk bij. Bij warm weer wordt het zonlicht weerkaatst waardoor het binnen koeler blijft. Hierdoor hoef je minder snel de ventilator of airco te zetten. 

Duette gordijnen voor grote ramen en schuifpuien

Hoe nu verder?

 • Bezoek een Zonnelux-specialist

  Laat je adviseren welke raamdecoratie passend is voor jouw raam. Noteer alvorens de afmetingen en de specialist maakt een persoonlijke offerte op maat.

  Vind een verkooppunt
 • Inmeten

  Heb je een keuze gemaakt welke raamdecoratie bij jouw wensen past? Super, dan komt de specialist het raam bij je thuis exact opmeten. Alle raambekleding van Zonnelux is uitsluitend maatwerk.

  Inmeten
 • Productie

  In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en door fabrieken binnen Europa zijn er ook snelle levertijden.

  Productie Zonnelux producten
 • Montage aan huis

  Het is belangrijk dat montage van raamdecoratie zorgvuldig gebeurd. Zonnelux-specialisten monteren het aan huis, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Het eindresultaat is prachtige raambekleding op maat.

  Witte houten jaloezieën lamellen