SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Een stijlvolle, kindveilige oplossing: het TwinCord

Oplossingen, Trends, Inspiratie

Om het interieur een compleet uiterlijk te geven, kiest vrijwel elk huishouden voor mooie raambekleding. Ieder raam is uniek en verdient een maatwerk oplossing. De raamdecoratie van Zonnelux wordt uitgevoerd met kleurgecoördineerde details en er zijn een hoop opties voor de bedieningsvormen. TwinCord is een elegante bediening die ook kindvriendelijk is, in dit blog lees je er alles over.

Best for Kids™: certificering voor kindveilige bedieningsvormen

De raambekleding branche blijft producten innoveren en daarom is de 'Best for Kids™' certificering ontwikkeld. Verschillende bedieningsvormen kunnen namelijk gevaarlijk zijn voor kinderen, een ongeluk zit in een klein hoekje. Om die reden helpt de certificering bij het kiezen van passende raamdecoratie. De producten worden uitvoerig getest voordat ze het keurmerk 'Best for Kids™' mogen dragen.

De TwinCord bediening is één van de kindvriendelijke oplossingen welke voldoet aan de certificering. Het bestaat uit twee koorden of kettingen, die kort zijn uitgevoerd. Hierdoor is er geen verstikkingsgevaar voor kinderen en is het een veilig alternatief.

Maar hoe werkt het TwinCord?

Raambekleding zoals rolgordijnen en jaloezieën, kunnen worden uitgevoerd met TwinCord. Door de twee koorden te bedienen beweegt de raambekleding omhoog of omlaag. Trek aan het voorste koord om het product te openen, door aan het achterste koord te trekken sluit de raamdecoratie.

Nog meer inspiratie

Benieuwd welk effect raambekleding op jouw interieur heeft?

TwinCord voor aluminium en houten jaloezieën

De nieuwste innovatie is dat de TwinCord bediening niet alleen voor rolgordijnen, maar ook beschikbaar is voor aluminium en houten jaloezieën. Door kort aan het koord te trekken, kantelen de lamellen. Door vervolgens nogmaals te trekken bewegen de jaloezieën omhoog of omlaag. Een stijlvolle bediening met maar twee koorden die ook nog kindveilig is.

De voordelen opgesomd

  • Een stijlvol design met een mooie afwerking
  • ‘Best for Kids™’ certificering
  • Eenvoudig bedienen door aan het koord te trekken
  • Geen lange koorden die niet meer door elkaar heen gaan
  • Geschikt voor rolgordijnen, aluminium en houten jaloezieën
TwinCord
Rolgordijn twin cord bediening

Ontdek de eenvoud en high-end design

De TwinCord bediening is functioneel, maar buiten dat om, ook nog eens erg stijlvol. De twee kettingen zijn voorzien van high-end koordknoppen. Hiermee wordt de raambekleding eenvoudig omhoog of omlaag bediend.  Ontdek hoe eenvoudig het systeem werkt door een Zonnelux-specialist te bezoeken.

Alle raambekleding van Zonnelux wordt op maat gemaakt. Om die reden zijn er ook eindeloos veel mogelijkheden om het product naar ieders wens te creëren. Jouw favoriete stof, kleurgecoördineerde accessoires en een passende bedieningsvorm. Download de brochure en laat je inspireren door prachtige raamdecoratie.

Meer blogs