SMARTIFY YOUR HOME

Dakramen

Het dakraam is het meest voorkomende raam op zolder. Steeds vaker wordt de zolder ingericht als slaapkamer. Verduistering is dan erg belangrijk. Zonnelux heeft een breed assortiment raambekleding voor het dakraam. We hebben ook raamdecoratie producten die geschikt zijn voor Velux en Fakro dakraam modellen.

Producten voor dakramen

Rolgordijnen

Het rolgordijn is het meest populaire product voor het dakraam. Een praktische oplossing om het dakraam te verduisteren. Onze dakraam rolgordijnen zijn namelijk voorzien van zijgeleiding, zodat er aan de zijkanten weinig licht binnenkomt. De bediening van een rolgordijn voor het dakraam is daarnaast heel eenvoudig.

Plissé en Duette®

Bijzonder geschikt voor het dakraam zijn plissé en Duette® gordijnen. Kies je voor het dag & nacht model, dan kun je zowel de ruimte volledig verduisteren als enkel het daglicht filteren. In het dag & nacht model zitten namelijk twee soorten stof: een transparante stof en een verduisterende stof.

De temperaturen vlak onder het dak kunnen flink oplopen. Plissé en Duette® staan bekend om hun isolerende eigenschap. Deze raambekleding voor het dakraam geeft dus de nodige verduistering én verkoeling.

Shutters

Een shutter verwacht je misschien niet snel als dakraam model. Toch is dit raamdecoratie product geschikt voor dakramen. Een stijlvolle en verrassende oplossing.

Aluminium jaloezieën

De 16 mm en 25 mm aluminium jaloezieën zijn ook leverbaar in een dakraam model. Prachtig lichtinval is gegarandeerd.