SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Houten jaloezieën in woonkamer en eetkamer

Ons
verhaal

Zonnelux is al jaren actief in de raamdecoratie branche. Met een compleet assortiment op maat gemaakte raamdecoratie hebben we voor iedereen passende raambekleding.

In het kort

Zonnelux produceert een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur. Wij hebben voor ieder raam een passende oplossing, omdat we vinden dat ieder raam een sieraad verdient. Zonnelux verkoopt haar producten uitsluitend via Zonnelux specialisten in Nederland en België. Je kunt dan denken aan zonweringsspeciaalzaken, woningtextielzaken en woning- of projectinrichters. Er is altijd wel een Zonnelux specialist bij jou in de buurt die je graag adviseert over onze raamdecoratie.

Een Zonnelux specialist kan je compleet ontzorgen met advies op maat, inmeten en montage. Je hebt er geen omkijken naar en bent verzekerd van raamdecoratie die perfect past.

Geweven hout als inspiratie

Vacatures

Ambacht in ieder detail

Raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat we doen. In onze fabrieken in Europa produceren we onze raamdecoratie. Ieder product wordt deels met de hand gemaakt.

Product bij HKL in Polen

Geschiedenis

Zonnelux is een familiebedrijf. In 1974 begon oprichter J.H. van Bladel met de productie van jaloezieën. Later groeide het uit tot een groothandel in pvc lamellen. Op dit moment is Zonnelux één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. We bieden een breed assortiment met voor ieder interieur én ieder raam een passende oplossing.

Showroom Zonnelux

Showroom voor retailers

Voor onze retailers hebben we een showroom op ons hoofdkantoor in Veghel en op het ETC Design Center Europe in Culemborg. Zij kunnen daar onze collecties bekijken. Zonnelux verkoopt niet direct aan consumenten, maar altijd via ons retailnetwerk. Als consument kun je een van onze verkooppunten bezoeken.

ETC Design Center Europe

Zonnelux is op maandag aanwezig op stand 18 in het ETC Design Center Europe (Randweg 20 in Culemborg).

ETC Design Center Culemborg Zonnelux raamdecoratie