SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Raamdecoratie op maat

Ons
verhaal

Zonnelux is gestart als een familiebedrijf en al jaren actief in de raamdecoratie branche. Met een hoop kennis en ervaring bieden we een compleet assortiment. Voor ieder raam heeft Zonnelux een sieraad.

Ieder raam verdient
een sieraad

Raambekleding is de sfeermaker in het interieur. Het reguleert de lichtinval en is een ware blikvanger binnenshuis. Elk raam is uniek, en daar heeft Zonnelux een passende oplossing voor. Of het nu een raam is met een bijzondere vorm of een groot raam, stijlvolle raambekleding is de uitkomst, ieder raam verdient een sieraad.

Raamdecoratie op maat

Een geschiedenis als familiebedrijf

Zonnelux is in 1974 gestart als familiebedrijf. Oprichter J.H. van Bladel is begonnen met het produceren van jaloezieën, wat later uitgroeide naar een groothandel in PVC lamellen. Nu, bijna 50 jaar later, is Zonnelux één van de grotere aanbieders van op maat gemaakt raambekleding in de Benelux. Niet alleen een mooie geschiedenis om met trots op terug te kijken, maar ook naar een vooruitstrevende toekomst.

Showroom Zonnelux

Advies van
een Zonnelux-specialist

Voordat je een definitieve keuze maakt voor de raamdecoratie naar jouw wens, is het belangrijk om je te laten adviseren door een specialist. Zij kijken naar de mogelijkheden en wat bij je past. Vervolgens komen ze het raam bij je opmeten en later ook monteren. Je wordt totaal ontzorgt en hebt er geen omkijken naar.

Altijd een verkooppunt
in de buurt

De Zonnelux-verkooppunten zijn internationaal verdeeld over Nederland en België. Er is altijd wel een specialist in de buurt te vinden. Een persoonlijk gezicht die alle kennis en kunde in huis heeft voor het beste advies.

Zonnelux-specialist

Ambacht in ieder detail

Raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. Dat is precies wat we doen, in onze fabrieken in Europa produceren we onze raamdecoratie. Ieder product wordt met aandacht en ambacht gemaakt.

Inspirerende raambekleding van Zonnelux

De raamdecoratie van Zonnelux wordt niet direct aan consumenten verkocht, maar altijd via een partner. Voor hen hebben we een imposante showroom bij het hoofdkantoor in Veghel en het ETC Design Center in Culemborg. De laatstgenoemde is een inspirerende plek wat iedere maandag geopend is voor stylisten en creatievelingen. Je vindt Zonnelux op stand 18.

ETC Design Center Culemborg Zonnelux raamdecoratie