SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken bij een modern interieur gestyled door GP Decor

Binnenkijken, Trends, Inspiratie

In dit blog kijken we binnen bij een prachtige woning waar een moderne interieurstijl is toegepast. De bewoonster kwam bij GP Decor terecht, met de vraag voor iconische raambekleding en high-end traprenovatie. In dit blog lees je over het resultaat en de expertise van de interieurstylisten, hoe alle materialen samen één imposant geheel vormen.

Laat je interieur schitteren met GP Decor

GP Decor heeft alles in huis om jouw woning te upgraden naar een interieur waar je van wegdroomt. De interieurstylisten ontzorgen volledig, waarbij vertrouwen en perfectie centraal staan. Ze brengen je wensen in kaart, leggen verschillende opties voor, maken een volledig interieurplan én verzorgen vakkundig de uitvoering ervan. Maak een afspraak en ontdek wat GP Decor voor jou kan betekenen.

Hopelijk ben je overtuigd dat GP Decor je woning kan omtoveren, naar een interieur wat zo uit een magazine komt.

Binnenkijken bij GP Decor

Een minimalistisch en moderne interieurstijl

Een modern interieur kenmerkt zich door diverse eigenschappen. Het begint bij een mooie, open ruimte waar veel ramen worden toegepast en strakke lijnen in worden verwerkt. Het kleurgebruik is erg neutraal en sober, denk hierbij aan wit, beige, grijs en zwart. Het doel is om een eenvoudige uitstraling te creëren. Met andere woorden, een modern interieur straalt minimalisme uit.

In dit high-end interieur komt duidelijk de moderne stijl naar voren. Er zijn veel raampartijen aanwezig waar houten jaloezieën en rolgordijnen zijn geplaatst, deze filteren het daglicht op een prachtige manier. Verder zijn de natuurlijke materialen zoals hout, leer en linnen met elkaar gecombineerd. Deze woonkamer straalt een serene sfeer uit maar creëert ook het gevoel van een luxuryhome.

Bamboe jaloezieën die het daglicht filteren

Voor de ramen is gekozen voor een combinatie van rolgordijnen en houten jaloezieën. De jaloezieën zijn uitgevoerd in een donkere kleur en gemaakt van duurzaam bamboe. De lamellen zijn 50 mm met een gladde afwerking. Hoe groter de lamel, hoe maar lichtinval. In dit interieur geven de jaloezieën het raam meer body en brengen een warme sfeer in huis.

Houten jaloezieën

Rolgordijnen met een linnen structuur

Met een uitgebreid assortiment aan rolgordijnstoffen is er altijd wel één naar wens. Hier is gekozen voor een lichtdoorlatende stof met linnenlook. Het voordeel van deze transparantie is dat er daglicht binnenkomt, maar je er niet doorheen kijkt en hierdoor wel privacy ervaart. Het rolgordijn is voorzien van een zwarte houten onderlat die perfect matcht met de jaloezieën.

Rolgordijnen op maat
Rolgordijnen met linnen look

De reden waarom je naar GP Decor gaat

Hopelijk ben je na het lezen van dit blog overtuigd dat GP Decor je woning kan omtoveren, naar een interieur wat zo uit een magazine komt. De interieurstylisten hebben enorm veel kennis en maken hierdoor gewaagde keuzes, welke waarschijnlijk zelf niet in je waren opgekomen. GP Decor biedt een totaalconcept gebaseerd op jouw wensen en smaak.

De winkel is gelegen in Waalwijk en dagelijks geopend. Een laagdrempelige sfeer waar je zo kan binnenlopen voor het beste advies op maat. Ben je op zoek naar raambekleding? Maak dan een persoonlijke afspraak of bekijk de online brochure.

Meer blogs