SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken bij een sereen interieur met witte houten jaloezieën

Binnenkijken, Bijzondere raamvormen, Oplossingen, Trends, Inspiratie

Houten jaloezieën zijn een populaire raamdecoratie voor verschillende interieurstijlen. Ze filteren het daglicht prachtig en door de lamellen te kantelen creëer je eenvoudig privacy. In dit serene interieur komen de witte houten jaloezieën helemaal tot recht. Een ruimtelijke en rustige uitstraling met een prachtig lijnenspel.

De witte houten jaloezieën maken het interieur en de ramen optisch nog groter.

Het effect van witte houten jaloezieën

Dat jaloezieën op een unieke manier de lichtinval reguleren is bekend, maar het effect van kleur onderschatten vele. Deze woonkamer is ruimtelijk en fris ingericht met gebruik van lichte tinten. De witte houten jaloezieën maken het interieur en de ramen optisch nog groter. Er is een fijne en serene sfeer.

Jaloezieën in de kleur wit zijn makkelijk te combineren en passen in verschillende interieurstijlen, zoals een landelijk of Scandinavisch interieur. Ook zijn ze praktisch doordat stof minder zichtbaar is op wit, en de houten jaloezieën een isolerende eigenschap hebben. In de zomer blijft de warmte buiten en ’s winters binnen.

Raambekleding voor grote en hoge raampartijen

Grote en brede ramen geven veel licht in huis. Om dit mooi te filteren is raamdecoratie essentieel. Niet elk product is geschikt voor grote afmetingen, maar daarentegen zijn houten jaloezieën de uitstekende oplossing. De lamelbreedtes 50 mm en 65 mm kunnen tot wel 360 cm worden toegepast. Zijn je ramen nog breder? Dan kun je meerdere jaloezieën naast elkaar plaatsen.

Niet alleen brede ramen zorgen voor natuurlijk daglicht in het interieur, maar ook hoge ramen hebben dit resultaat. De vide is een blikvanger met de houten jaloezieën als raamdecoratie. De maximale hoogte is 300 cm met de mogelijkheid meerdere producten boven elkaar te plaatsen. De bedieningskoorden zijn extra lang verkrijgbaar, of kies voor comfort met elektrische bediening.

Houten jaloezieën voor grote raampartijen
Houten jaloezieën voor hoge ramen

Witte houten jaloezieën voor bijzondere raamvormen

Houten jaloezieën worden op maat gemaakt, hierbij wordt het onderschat hoeveel ambacht per product aan te pas komt. Doordat de raamdecoratie van Zonnelux maatwerk is, zijn ze passend voor verschillende raamtypes, zoals in deze woning, trapezium ramen. Maar bovendien ook voor draai-kiepramen, deuren en schuifpuien. Voor iedere wens is er een passende jaloezie.

Jan Buitink Interieur & Design

Jan Buitink Interieur & Design is een jonge en dynamische interieurstudio in Genemuiden. Ze adviseren en realiseren totaalinrichtingen. Met een ruim assortiment aan vloeren, verf, behang, en raamdecoratie personaliseren ze het perfecte interieur voor jou. Jan Buitink Interieur & Design werken veel met Nederlandse merken en kunnen door het ruime aanbod iedereen bedienen, ongeacht de interieurstijl.

Persoonlijk advies?

Alle raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt. Om het beste advies te ontvangen voor jouw raam bezoek je een verkooppunt in de buurt.

Meer blogs