SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Stijlvol Wonen

Zonnelux is trotse partner van het interieurtijdschrift Stijlvol Wonen. In dit prachtige tijdschrift vind je inspiratie op het gebied van interieur en raamdecoratie. Aanvullend inspireren we je graag via de website. Lees de inspiratieblogs 'binnenkijken bij' en ontdek het effect van stijlvolle raambekleding.

Stijlvol Wonen - interieurinspiratie
Geweven hout in woonkamer
Houten jaloezieën op maat

Binnenkijken bij:
Petra en Jan

We kijken binnen bij de prachtige woning van Petra en Jan. Toen ze in het huis gingen wonen hebben ze het helemaal opnieuw gestyled. Voor de raamdecoratie bezochten ze Deco Enzo. Ze hebben ervoor gekozen om overal houten jaloezieën toe te passen. 

Binnenkijken bij Petra en Jan - houten jaloezieën

Binnenkijken: Piet Boon by Zonnelux shutters

In deze woning kijken we binnen bij een badkamer waar Piet Boon by Zonnelux shutters zijn geplaatst. De karakteristieke ruimte is robuust ingericht. De shutters zorgen voor prettige lichtinval en tegelijk voor voldoende privacy. 

Piet Boon shutters by Zonnelux in de badkamer

Binnenkijken bij: Marcha

Marcha heeft een flinke verbouwing achter de rug, de buitenzijde en het interieur zijn flink aangepakt. We kijken binnen bij een gezellig en knusse woning. Voor de raamdecoratie heeft ze gekozen voor zwarte jaloezieën met zwart ladderband. Een moderne uitstraling maar toch warmte door het houten materiaal. 

Op maat gemaakte houten jaloezieën

Binnenkijken bij een modern, stijlvol en eigentijds landhuis

Laat je verrassen en kijk binnen bij deze eigentijdse woning. De landelijke omgeving creëert rust en met de grote raampartijen is er enorm veel lichtinval. De transparante rolgordijnen filteren het licht prachtig. Je bedient ze ook eenvoudig elektrisch via de app. 

Transparante rolgordijnen

Binnenkijken: Zonnelux shutters bij Daniëlle

Na 10 jaar was het tijd om de woning van Daniëlle te updaten. Ze koos voor een landelijke interieurstijl met witte shutters. Via het railsysteem schuif je deze eenvoudig open en met de ClearView is er geen bedieningslat te zien. Kijk binnen bij deze woning en ontdek de voordelen van op maat gemaakte raamdecoratie.

Zonnelux shutters wit buitendeur+raam

Binnenkijken bij:
Ricardo en Laura

We kijken binnen bij de iconische villa van Ricardo en Laura. De woning is volledig voorzien van witte houten jaloezieën. Ze hebben gekozen voor symmetrie en eenheid.  De jaloezieën filteren het licht prachtig en zijn ook nog eens elektrisch te bedienen.

Witte houten jaloezieën op maat

Binnenkijken in een eigentijdse dijkwoning

Deze oude dijkwoning is verbouwd tot een eigentijds interieur met uitzicht op de polder en molens. De stijl kun je omschrijven als bohemian. Er zijn natuurlijke materialen, lichte kleuren en veel planten gebruikt. Het geweven hout van Zonnelux past hier perfect. 

Geweven hout - bamboe rolgordijn

Binnenkijken bij: Mirella en Peter

Mirella en Peter zijn voor een totale transformatie van hun interieur gegaan. Ze hebben gekozen voor houten jaloezieën in de eetkamer en geweven hout in de woonkamer. De nieuwe look moest stoer worden maar ook gezelligheid uitstralen, dit is uitstekend gelukt door het interieuradvies van Remake House of Styling.

Op maat gemaakt geweven hout - bamboe vouwgordijn

Binnenkijken: Prachtige droomvilla vlakbij zee

Kijk binnen bij deze prachtige droomvilla vlakbij zee. Deze woning is bekend van de televisieserie 'Van Woonvilla Naar Droomvilla'. Er zijn in de hele woning Duette® toegepast in serene en natureltinten. Ook is de raamdecoratie een oplossing voor dak- en draai-kiepramen.

Slimme raamdecoratie - elektrische Duette®

Binnenkijken: Hotel chique interieur

Een prachtige hotel chique interieur, dat gevoel wilde deze bewoners evenaren. Kijk binnen bij dit project wat is gerealiseerd door het creatieve team van Sober & Sjiek. High-end materialen en Piet Boon by Zonnelux shutters die zijn toegepast. Voldoende privacy en filtering van het licht door de lamellen te kantelen. 

Piet Boon by Zonnelux shutters - Hotel chique interieur

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.