SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Boogramen

Een toog- of boograam heeft rechte eigenschappen en een ronding aan de bovenzijde. Door de combinatie van vormen en lijnen in het raam creëer je een mooie balans, daarnaast geeft het een speels effect in de ruimte. Raamdecoratie zoals shutters en plisségordijnen zijn hier een authentieke oplossing voor.

Shutters voor bijzondere raamvormen - boogramen
Houten shutters
Zonnelux shutters getoogde bovenregel

Zonnelux shutters voor een boograam

Shutters brengen warmte in het interieur en hebben een exclusieve uitstraling. Doordat ze op maat worden gemaakt, zijn ze uitstekende raambekleding voor boogramen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de shutters te monteren, halfopen of volledig open, maar je kan ook kiezen voor een getoogd shutterpaneel, dan is alleen de bovenste regel aangepast aan de ronding van het raam.

Zonnelux shutters getoogde bovenregel

Piet Boon by Zonnelux shutters

De Piet Boon by Zonnelux shutters worden op maat gemaakt en zijn standaard voorzien van een rechthoekige lamel. Bij een boograam wordt er altijd gekozen om de shutters ‘volledig open’ te monteren. Dit betekent dat de lamellen trapsgewijs meelopen met de vorm van het raam, hierdoor kunnen deze volledig open en dicht. De shutter is eenvoudig te bedienen via de lamel met ClearView.

Boograam Piet Boon shutters

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.