Bedieningen

Bij raamdecoratie kun je voor meerdere bedieningsmogelijkheden kiezen. Kies je voor het gemak van elektrische bediening of voor handmatig? Alle bedieningsvormen voldoen aan de laatste regels rondom kind veiligheid.

Handbediening

Raamdecoratie kun je eenvoudig met de hand bedienen. De keuze is reuze. Je kunt afhankelijk van het product kiezen voor: ketting, koord, tuimelstang, slingerstang en EasyRise®. Bij ketting of koord bediening kun je de kleur afstemmen op de kleur van het raamdecoratie product..

Houten jaloezieën koordbediening

SmartCord®

Bij plissé en Duette® kun je kiezen voor het revolutionare SmartCord®. Met deze bedieningsvorm houdt het koord een gelijke lengte. Je hebt geen rommelig aanzicht door de lange koorden en de raamdecoratie blijft eenvoudig te bedienen.

Duette® gordijnen met SmartCord®

Slingerstang bediening

Om de handbediening wat makkelijker te maken kunt u bij bepaalde producten kiezen voor een slingerstang, vooral bij de grotere en zwaardere producten is dit ideaal!

Elektrische bediening

Comfort en gebruiksgemak worden steeds belangrijker. Extra bedieningsgemak bij grotere en zwaardere producten? Kies dan voor een elektrische bediening. Elektrisch is ook de ideale bediening voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plaatsen.

Kind veiligheid

Bedieningen zoals een koord of ketting kunnen gevaarlijk zijn voor een kind. Kind veilige raambekleding is een must. We hebben daarom kind veilige oplossingen voor deze bedieningsvormen. Uiteraard voldoen deze aan alle laatste eisen.