SMARTIFY YOUR HOME

Eigenschappen

Ben je op zoek naar een raamdecoratie product met een specifieke eigenschap? Denk aan raambekleding met elektrische bediening, een warmtewerende afwerking óf een vocht- en vuilbestendige eigenschap. Wij geven je graag advies over onze raamdecoratie en alle kenmerkende eigenschappen.

Raambekleding met speciale eigenschappen

Iedere ruimte behoeft een specifiek soort raamdecoratie met bijpassende, variërende eigenschappen. In de woonkamer is raambekleding tegen inkijk vaak gewild en in de badkamer wil je het liefst vochtbestendige raamdecoratie. Maar misschien zoek je juist wel raamdecoratie met een unieke uitstraling. Kortom, het kan van allerlei eisen en wensen afhangen. Bij Zonnelux vind je zeker een product dat hierbij past!

Elektrische raamdecoratie

Ga voor gemak en efficiëntie met elektrische raamdecoratie. De bediening van de raambekleding vindt dan plaats door middel van oplaadbare accumotoren of bekabelde motoren. De elektrische bediening of voor vrijwel iedere soort raamdecoratie beschikbaar.

Verduisterende raamdecoratie

Met verduisterende raamdecoratie bepaal je helemaal zelf hoeveel licht je binnenlaat en hoeveel privacy je creëert. Naast verduisteren kun je ook kiezen om met transparante en semi transparante raamdecoratie daglicht te filteren.

Raamdecoratie met een industriële uitstraling

Met raambekleding creëer je sfeer in huis en bepaal je binnen een handomdraai de uitstraling. Zo is industriële raamdecoratie bijvoorbeeld niet meer weg te denken uit de interieurtrends van nu. Met de juiste raamdecoratie versterk je de uitstraling en sfeer die je wilt creëren.