SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Eigenschappen

Ben je op zoek naar een raamdecoratie product met een specifieke eigenschap? Denk aan raambekleding met elektrische bediening, een warmtewerende afwerking óf een vocht- en vuilbestendige eigenschap. Wij geven je graag advies over onze raamdecoratie en alle kenmerkende eigenschappen.

Raambekleding met speciale eigenschappen

Iedere ruimte behoeft een specifieke soort raamdecoratie met variërende eigenschappen. In de woonkamer is raambekleding tegen inkijk vaak gewild en in de badkamer wil je graag vochtbestendige raamdecoratie. Misschien zoek je juist raamdecoratie met een bepaalde uitstraling.  

Slimme raamdecoratie

Ga voor gemak en efficiëntie met slimme raamdecoratie. De bediening van de raambekleding vindt dan plaats door middel van oplaadbare accumotoren of bekabelde motoren. De elektrische bediening is voor vrijwel iedere soort raamdecoratie beschikbaar.

Verduisterende raamdecoratie

Met verduisterende raamdecoratie bepaal je helemaal zelf hoeveel licht je binnenlaat en hoeveel privacy je creëert. Naast verduisteren kun je ook kiezen om met transparante en semi transparante raamdecoratie daglicht te filteren.

Industriële raamdecoratie

Met raambekleding creëer je sfeer in huis en bepaal je binnen een handomdraai de uitstraling. Zo is industriële raamdecoratie bijvoorbeeld niet meer weg te denken uit de interieurtrends van nu. Met de juiste raamdecoratie versterk je de uitstraling en sfeer die je wilt creëren.