SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Draai-kiepramen

Een draai-kiepraam, ook wel kantelraam genoemd, is vaak terug te vinden in onze woningen. Om het draaien en kiepen niet te belemmeren, is het belangrijk dat je kiest voor de juiste raambekleding én wijze van montage. Bekijk op deze pagina onze mogelijkheden voor passende raamdecoratie en op welke manier je deze het beste kunt bevestigen.

Producten voor draai-kiepramen

Raambekleding voor draai-kiepramen

Zoals je hierboven in ons productaanbod kunt zien, is er veel mogelijk op het gebied van passende raamdecoratie voor draai-kiepramen, zowel voor hout als kunststof. We helpen je graag op weg bij je keuze tussen de verschillende opties, zodat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat en lang kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie. 

Vouwgordijnen raamdecoratie voor draai-kiepramen

Welke raambekleding past op een draai-kiepraam

Het gros van onze raamdecoratie producten is geschikt voor een draai-kiepraam. Denk aan sfeervolle houten jaloezieën, stijlvolle shutters of moderne rolgordijnen. Het enige verschil zit ‘m in de manier waarop de gekozen raambekleding bevestigd wordt. 
 
Zo kan deze tussen het kozijn worden bevestigd (in de dag), op de wand of tegen het plafond (op de dag), maar ook met klemsteunen of zijgeleiding. 

Zonnelux shutters draai-kiepraam

Montage zonder schade

Voor draai-kiepramen zijn er diverse mogelijkheden in montage, zonder dat het kozijn wordt beschadigd. Dit kan namelijk met de Perfect Fit collectie. Deze bestaat uit drie systemen: een Click Frame, Tape Frame of Magneet Frame. 

Jaloezieën voor een kantelraam

Bij een raam dat kantelt passen vast geen jaloezieën, toch? Niets is minder waar. Ook jaloezieën, zowel hout als aluminium, zijn geschikt voor montage in draai-kiepramen. 

We monteren jaloezieën op zo’n manier dat ze niet klapperen bij het openen of sluiten van het raam. Hierdoor wordt het draaien, kiepen of kantelen niet belemmerd én kun je tegelijkertijd genieten van een práchtig staaltje raamdecoratie. 

Houten jaloezieën voor een draai-kiepraam

Rolgordijnen voor draai-kiepramen

Voor ieder soort kantelraam zijn rolgordijnen een geliefde keuze. Bovendien is deze raamdecoratie geschikt voor ieder budget en verkrijgbaar in enorm veel soorten stoffen, kleuren en afwerkingen.

Rolgordijnen voor draai-kiepramen

Plisségordijnen op een draai-kiepraam

Plisségordijnen zijn een populaire keuze in raambekledig voor draai-kiepramen. Het is een veelzijdig product en verkrijgbaar in talloze stijlvolle kleuren. Kies je voor een plissé, dan heb je ook de keuze uit zowel transparante als verduisterende stoffen óf een combinatie hiervan. 

Plisségordijnen raamdecoratie draai-kiepramen

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.