SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn tegenwoordig vaak te vinden in woningen. Om de functionaliteit van het draaien en kiepen niet te belemmeren, is het belangrijk de juiste raambekleding én de juiste wijze van montage te kiezen. De raambekleding kan tussen het kozijn worden gemonteerd (in de dag) óf op de wand of tegen het plafond (op de dag), maar ook door middel van klemsteunen of zijgeleiding.


Bekijk hieronder onze mogelijkheden voor passende raamdecoratie en op welke manier je deze kunt bevestigen.

Producten voor draai-kiepramen

Raambekleding voor draai-kiepramen

Zoals je hierboven in ons productaanbod kunt zien, is er veel mogelijk op het gebied van passende raamdecoratie voor draai-kiepramen. Uiteraard helpen we je graag bij het kiezen tussen de verschillende opties, zodat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat én lang kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Montage zonder boren of schroeven

Raamdecoratie monteren zonder te boren of schroeven om zo de kozijnen niet te beschadigen? Dat kan met de Perfect Fit collectie. Deze bestaat uit de drie onderstaande systemen: 

Click Frame: Een frame met clips wordt hierbij tussen de glaslatten geklemd. Geschikte raamdecoratie bij deze montage zijn: aluminium jaloezieën (16 mm en 25 mm), plisségordijnen (20 mm) en Duette® gordijnen (25 mm).

Tape Frame: Bij Tape Frame wordt het product rechtstreeks op het glas of het raam geplakt. Raamdecoratie producten als plisségordijnen (20 mm) en Duette® (25 mm en 32 mm) en aluminium jaloezieën (16 mm en 25 mm) zijn geschikt voor deze manier van monteren.

Magneet Frame: De raamdecoratie zit hierbij in een frame met een magneetstrip op het kozijn geplakt. Deze montage is leverbaar met aluminium jaloezieën (16 mm en 25 mm), plisségordijnen (20 mm) en Duette® gordijnen (25 mm).

 

Montage met klemsteunen of zijgeleiding

Een andere optie om raambekleding voor draai-kiepramen te monteren, is door middel van zogenoemde klemsteunen of spandraad zijgeleiding. Het product blijft in de kiepstand dan netjes recht hangen en gaat niet klapperen. Deze montage is geschikt voor houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, plisségordijnen, Duette®, rolgordijnen of vouwgordijnen.

Op de dag montage bij draai-kiepramen

Shutters zijn ook geschikt voor draai-kiepramen! Deze raamdecoratie wordt bij voorkeur in de dag gemonteerd. Als de shutters niet in de dag gemonteerd kunnen worden, worden deze op het draai-kiepraam gemonteerd.

Shutters voor draai-kiepramen

Shutters zijn ook geschikt voor draai-kiepramen! Deze raamdecoratie wordt bij voorkeur in de dag gemonteerd. Als de shutters niet in de dag gemonteerd kunnen worden, worden deze op het draai-kiepraam gemonteerd.

Plisségordijnen op een draai-kiepraam

Plissé is een populaire keuze als het aankomt op montage bij draai-kiepramen. Het is een zeer veelzijdig product en onze plisségordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Kies je voor een plissé, dan heb je bovendien de keuze uit zowel transparante als verduisterende stoffen óf een combinatie hiervan.

Rolgordijnen voor draai-kiepramen

Voor ieder soort kantelraam zijn rolgordijnen een geliefde keuze. Bovendien is deze raamdecoratie geschikt voor ieder budget en verkrijgbaar in enorm veel soorten stoffen, kleuren en afwerkingen.