SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Kantoor

Steeds meer mensen werken vanuit huis. Aan de keukentafel, een thuiskantoor of studeerkamer. Je brengt er best veel tijd door, daarom is het belangrijk dat je een prettig gevoel hebt in deze ruimte. Er is voldoende daglicht nodig, maar felle zonnestralen op je beeldscherm werkt niet. Daarom is raambekleding essentieel en sfeervol op kantoor.

Raambekleding kantoor

Prettige en functionele raambekleding

Als je veel thuiswerkt wordt een werkruimte steeds belangrijker. Het is prettig als het interieur een fijne ambiance heeft, maar functionaliteit is ook van belang. Raambekleding op kantoor filtert het daglicht en helpt bij het creëren van een inspirerende werkomgeving. Er is enorm veel keuze als het gaat om raamdecoratie. Voor elke interieurstijl is er een passend product.

Raambekleding kantoor

Flexibel thuiswerken

Door de jaren heen is het voor veel beroepen eenvoudiger en vrijer geworden om flexibel te werken. Niet standaard elke dag naar het werk toe, maar afwisselen met thuiswerken. Om optimaal aan de slag te kunnen is een kantoor binnenshuis ideaal. Niet alleen voor het werk, maar ook voor je persoonlijke administratie of studerende kinderen.

Kantoor lamellen

Lamellen op kantoor

Waarschijnlijk zijn verticale lamellen het eerste type raambekleding waar je aan denkt bij een kantoor. Het is een praktisch product doordat het erg onderhoudsvriendelijk is. Je creëert een ruime doorkijk door de lamellen volledig te openen of juist privacy, door ze te sluiten. In de collectie van Zonnelux vind je prachtige kleuren en dessins.

Filter het licht met jaloezieën

Aluminium en houten jaloezieën passen in vrijwel iedere interieurstijl op kantoor. Ze brengen sfeer en zijn functioneel. Zodra de zon schijnt wordt er een prachtig lijnenspel gecreëerd. Heb je last van het daglicht op je beeldscherm? Dan zijn de jaloezieën makkelijk te sluiten.

Shutters op kantoor

Shutters in een high-end kantoor

Om een high-end en luxueus kantoor te realiseren zijn shutters de eyecatcher van de ruimte. Het is een veelzijdig product. De shutters worden op maat gemaakt en zijn hierdoor geschikt voor grote ramen én ramen met een bijzondere vorm. Het houten materiaal geeft het raam body en sfeer.

Duette® op kantoor

Veelzijdige raambekleding op kantoor

Het is belangrijk dat je op je werkplek geconcentreerd kunt werken, ook als dit thuis is. Lichtinval heeft hier invloed op, zeker bij een lamp of natuurlijk daglicht. Plissé- en DUETTE® gordijnen met een lichtdoorlatende stof filteren het harde licht en creëren een diffuus effect. Met het Top down/Bottom up systeem kun je de raambekleding boven- of onderaan het raam plaatsen.

Rolgordijnen op kantoor

Een betere akoestiek op kantoor

Rolgordijnen hebben veel voordelen, zeker als je ze op kantoor toepast. Door de verschillende stoffen wordt het binnenkomend daglicht gefilterd. In de collectie zijn er screenstoffen verkrijgbaar. Dit is warmtewerend en zorgt ervoor dat de temperatuur aangenaam blijft. Daarnaast is de akoestiek ook van belang. Met stoffen raambekleding verbetert deze, zo klinkt er geen galm als je aan het bellen bent.

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.