SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken: Hotel chique interieur met Piet Boon by Zonnelux shutters

Trends, Binnenkijken, Inspiratie

In een hotel ontspan je en geniet je van luxe, maar waarom zou je dat gevoel niet elke dag kunnen ervaren? Dit interieur kreeg een metamorfose met een prachtig hotel chique uitstraling. Voor de raamdecoratie is er gekozen voor de Piet Boon by Zonnelux shutters. Lees het blog en kijk binnen bij dit high-end project gerealiseerd door Sober & Sjiek.

Eigenschappen van een hotel chique interieur

Om het luxe hotel gevoel te creëren worden er rijke stoffen en materialen gebruikt. Imposante meubels van velours, massief houten kasten, een fraai hoogpolig tapijt én stijlvolle shutters. Gecombineerd in één geheel waan je jezelf in een chique hotel. Durf out of the box te denken en geef je interieur een upgrade.

Piet Boon by Zonnelux shutters - Hotel chique interieur

Piet Boon by Zonnelux

De producten uit de Piet Boon by Zonnelux collectie zijn het resultaat van een samenwerking waar we trots op zijn. Piet Boon is een Nederlands meubel- en interieurontwerper, bekend om zijn functionele en esthetische designs. De raamdecoratie is verkrijgbaar in de herkenbare naturel- en grijstinten voor een serene look.

Shutters uit de Piet Boon collectie

In dit interieur is er gekozen voor de Piet Boon by Zonnelux shutters. Ze filteren het licht en hebben een imposante uitstraling. Het houten materiaal geeft warmte. De shutters uit deze collectie zijn voorzien van een uniek ontwerp, de lamellen zijn rechthoekig afgewerkt. Ook zijn de scharnieren en de bediening niet zichtbaar. Je opent de shutters eenvoudig door de lamel te bewegen.

Piet Boon shutters
Piet Boon by Zonnelux shutters - rechthoekige lamellen

Hotel chique slaapkamer

De inrichting van een slaapkamer is essentieel doordat we hier dagelijks tot rust komen. Een balans tussen accessoires en een sobere sfeer, dat vind je ook terug in dit interieur. Het behang is voorzien van een subtiele print in een warme kleur. Het maatwerk van de kasten zorgt voor praktische opbergruimte.

Het wandbord is bekleed met zacht materiaal waardoor je de ultieme hotel beleving ervaart. Fraaie verlichting en een satijnen dekbed maken het plaatje compleet. De Piet Boon by Zonnelux shutters filteren het daglicht en bieden privacy zodra de lamellen gesloten zijn.

Hotel chique Piet Boon shutters
Hotel chique Piet Boon shutters

Shutters in de badkamer

Bij een hotel chique gevoel hoort natuurlijk een en suite badkamer. Ook hier zijn de shutters uit de Piet Boon collectie geplaatst. Deze raamdecoratie is een prima uitkomst, Belangrijk is dat de badkamer goed wordt geventileerd en de houten shutters niet direct in contact komen met water.

Sober & Sjiek

Sober & Sjiek bestaat uit een creatief team wat dagelijks interieurprojecten ontwerpt en realiseert. Alles wordt onder één dak verzorgd. Bij het ontwerpen van een compleet interieur wordt er rekening gehouden met diverse facetten zoals leefgewoontes, wensen en smaak van de bewoners. Met oog voor detail creëert Sober en Sjiek een iconisch interieurplan.

Vind een Zonnelux-specialist

Voor persoonlijk advies over de Piet Boon by Zonnelux collectie bezoek je een verkooppunt

Meer blogs