SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Flexa kleur van het jaar 2023: Wild Wonder™

Trends, Inspiratie

Jaarlijks brengt Flexa dé kleur van het jaar uit. Het gevoel en stemming van 2023 wordt vertaald naar een kleur. Dit jaar is gekozen voor een positieve tint die gebaseerd is op de natuur, Wild Wonder™. Een geeltoon die prachtig te combineren is met inspirerende kleurenpaletten. Ontdek in dit inspiratieblog hoe de kleur in harmonie met je raamdecoratie past.

Flexa kleur van het jaar 2023
Flexa kleur van het jaar 2023

bron: Flexa Kleurentrends 2023 - Flexa.nl

Wild Wonder™: De magie van de natuur

De Flexa kleur van het jaar wordt gekozen op basis van onze manier van leven. De invloeden die hierbij komen kijken en wat ons dagelijks bezig houdt. Je kan het nieuws niet kijken of het gaat over klimaatverandering en duurzaamheid. Om die reden is natuur de inspiratie voor de Flexa kleur van het jaar 2023.

Wild Wonder™ is een warme geeltint met een lichtgroene ondertoon. De kleur brengt verbinding met de natuur en laat de magie toe in het interieur. Want zeg nou zelf, het buitenleven, de kracht van groei en ontwikkeling is toch wonderlijk? Rondom de positieve kleur zijn er gebruiksvriendelijke kleurenpaletten uitgewerkt.

Raamdecoratie voor Flexa 2023
Flexa kleurentrends 2023

Bron: Flexa kleurentrends 2023 - Flexa NL

Rustgevende sferen met het Lush palet

Om de Wild Wonder™ kleur van Flexa te combineren is het Lush palet ontwikkeld. Rustgevend met natuurlijke kleuren die doen denken aan tuinen, woud en bos, maar ook vrolijke lila tinten die samen een speels effect geven. Een balans tussen kleuren muurverf van Flexa, accessoires en natuurlijk Zonnelux raamdecoratie.

Raamdecoratie in balans met Wild Wonder™

De natuur haal je enerzijds in huis door kleur en anderzijds door materiaal. Shutters en houten jaloezieën van Zonnelux worden gemaakt van duurzaam hout in onze eigen fabriek. Hier wordt de raambekleding op maat gemaakt en in kleur afgewerkt. De ingetogen natuurtinten passen perfect bij Wild Wonder™, voel je verbonden met de natuur binnenshuis.

Ook met rolgordijnen breng je het positieve, magische gevoel in je interieur. De rijke stoffen geven warmte en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die optimistisch bij Wild Wonder™ passen. Een serene leefruimte die knus aanvoelt. Voeg mooie accessoires en planten toe om de look af te maken.

Advies op maat van een specialist

Benieuwd wat raamdecoratie gecombineerd met de Flexa kleur van het jaar 2023 kan toevoegen in jouw interieur? Bezoek dan een Zonnelux-specialist. Zij voorzien je van interieuradvies en geven kennis over de collectie raamdecoratie.

Flexa kleurentrends 2023

Meer blogs