SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Extra lichtinval met Megaview® jaloezieën

Oplossingen, Trends

Zodra je een keuze gaat maken voor raamdecoratie, spelen er een hoop zaken mee waar je rekening mee moet houden, zoals je eigen voorkeur en de gewenste lichtinval. Met aluminium of houten jaloezieën reguleer je het daglicht op een prettige wijze. Voor een royale doorkijk kies je voor het Megaview® systeem, ontdek in dit blog alle pluspunten.

Het klinkt onwerkelijk, maar doordat Megaview® een brede doorkijk heeft, creëer je een imposante shutter-look.

Een speciale manier om de lamellen te kantelen

Het Megaview® systeem is een speciale manier om de lamellen van de jaloezie te tuimelen, waardoor ze over elkaar heen schuiven. Er ontstaat een grote tussenruimte met extra zicht naar buiten. Het geeft een open blik en toch voldoende privacy zodra de jaloezie is gesloten.

Bij een traditionele aluminium of houten jaloezie worden de lamellen gekanteld doordat er aan de koorden wordt getrokken. Dit gebeurt bij jaloezieën met Megaview® niet anders, daarentegen zijn er bij dit systeem extra koorden toegevoegd. Deze koorden kantelen de lamel niet, maar schuiven deze op de andere lamel zodat er een grote doorkijk ontstaat.

Extra genieten van meer lichtinval

Op elk moment van de dag verandert het licht en effect hiervan op het interieur, daarom is raamdecoratie extra van belang. De maatwerk jaloezieën van Zonnelux filteren het daglicht en creëren een mooi lijnenspel. Dit wordt nog specialer met Megaview®, meer natuurlijk lichtinval wat de ruimte vult voor een fraaie ambiance.

Jaloezieën met een shutter-look

Megaview® is verkrijgbaar bij aluminium jaloezieën met 25 mm of 50 mm lamellen en houten jaloezieën met 50 mm. Bij het sluiten zie je de daadwerkelijke lamelbreedte, bij het openen wordt dit groter. Een 25 mm geeft de doorkijk van een 50 mm, en een 50 mm tot wel 70 mm. Het klinkt onwerkelijk, maar doordat Megaview® een brede doorkijk heeft, creëer je een imposante shutter-look.

Praktisch in onderhoud

Jaloezieën staan bekend om hun onderhoudsvriendelijke karakter. Je maakt ze eenvoudig stofvrij met een plumeau of een licht vochtige doek voor hardnekkige vlekken. We adviseren geen agressieve schoonmaakmiddelen doordat dit de laklaag kan aantasten. Gebruik speciale jaloezie reinigers om de jaloezieën het langst mooi te houden.

Het effect van Megaview®

Nog niet uitgekeken op jaloezieën met Megaview®? Bezoek dan een Zonnelux verkooppunt om nog meer te ontdekken. Zij adviseren je over kleuren en de eindeloze mogelijkheden. Voor persoonlijke service en kennis van de producten ga je naar een specialist.

Meer blogs