SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken bij een modern, stijlvol en eigentijds landhuis

Oplossingen, Elektrische bediening, Trends, Inspiratie

Laat je verrassen en kijk binnen bij dit prachtige huis in een landelijke omgeving. Het interieur is modern en ingetogen met gebruik van warme materialen. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval en geniet je van de natuur. Om het licht nonchalant te reguleren, zijn rolgordijnen met transparante stoffen een mooie oplossing. Lees het blog verder en laat je inspireren.

Rolgordijnen voor grote raampartijen

Transparante stoffen filteren het daglicht

Een speelse zonnestraal binnenlaten maar scherp licht liever vermijden? Dan zijn transparante rolgordijnen ideaal. In deze woning filteren ze het licht en zie je de subtiele details van de weving. Er is voldoende doorkijk met een imposant uitzicht op de tuin. Het zachte daglicht geeft het interieur een serene, elegante uitstraling.

De raambekleding bedekt het volledige kozijn, het houdt dan ook de tocht en kou tegen.

Warme sfeer en akoestiek

Transparante stoffen hebben verschillende voordelen maar verduisteren daarentegen niet. Om voldoende privacy en het knusse, huiselijke gevoel te ervaren zijn hier de rolgordijnen gecombineerd met overgordijnen. Het verbetert de akoestiek in de kamer en het werkt energiebesparend. De raambekleding bedekt het volledige kozijn, het houdt dan ook de tocht en kou tegen. Ook kun je spelen met diverse kleurcombinaties.

Eenvoudig bedienen via de app

In dit interieur is gekozen om meerdere rolgordijnen naast elkaar te plaatsen. Deze bedien je eenvoudig met één druk op de knop of via de app. Raamdecoratie met elektrische bediening is met elkaar te koppelen, zodat allen tegelijk openen of sluiten. Comfortabel en eenvoudig de rolgordijnen bedienen vanuit je gemakkelijke fauteuil.

Rolgordijnen voor grote raampartijen

Dit landhuis is voorzien van royale raampartijen met veel lichtinval. Zoals hier kun je kiezen voor meerdere rolgordijnen naast elkaar, daarentegen heeft Zonnelux ook raamdecoratie in het assortiment die geschikt zijn met grote afmetingen. Het XL-rolgordijn kan bijvoorbeeld tot een maximale breedte van wel 3.70 meter. Bezoek een specialist in de buurt om de mogelijkheden te bekijken.

Transparante rolgordijnen
Rolgordijnen in modern interieur

Huijs Zonwering

De raamdecoratie in deze eigentijdse en functionele, maar vooral fantastische woning, is gerealiseerd door Huijs Zonwering. Deze Zonnelux-specialist heeft jarenlange ervaring en kennis in de branche. Of je nu op zoek bent naar buiten of binnen zonwering, voor persoonlijk advies ben je bij hen aan het juiste adres.

Meer blogs