SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Deuren

Deuren in huis worden intensief gebruikt, voornamelijk de voor- en achterdeur. Om extra daglicht te creëren kun je kiezen voor deuren met een raam erin. Het is handig om rekening te houden met het veelvuldige gebruik wanneer je op zoek gaat naar raamdecoratie voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Ontdek alle mogelijkheden die Zonnelux te bieden heeft.

Raamdecoratie producten voor deuren

Aluminium jaloezieën voor deuren

Passende raamdecoratie voor deuren

Zodra je raamdecoratie voor een deur kiest moet je met verschillende punten rekening houden. Wat past bij je smaak en je interieur, maar ook de praktische eigenschappen zijn niet onbelangrijk. Bij kunststof kozijnen wil je liever niet boren en de deur moet makkelijk kunnen openen of sluiten. Ontdek per raamdecoratie wat de mogelijkheden zijn.

vouwgordijnen in de woonkamer

In de dag of
op de dag

Raamdecoratie voor deuren kun je 'in de dag' of 'op de dag' monteren. Het product wordt aan de binnenzijde van het deurkozijn gemonteerd zodra je kiest voor 'in de dag'. Bij 'op de dag' montage wordt de raambekleding op het plafond boven het raam geplaatst. Deze moet eerst opgetrokken worden voordat je de deur kan gebruiken.

Perfect Fit plisségordijnen monteren zonder boren

Monteren zonder boren

Om raambekleding op deuren toe te passen is Perfect Fit ideaal. Dit is een systeem waarbij er een frame op het kozijn wordt geplaatst via een magneet-, klik- of plakprofiel. In dit frame wordt de raamdecoratie geplaatst. Deze beweegt met de deur mee en klappert niet. 

Houten jaloezieën voor kunststof kozijnen

Maatwerk producten voor deuren

De raamdecoratie van Zonnelux wordt geproduceerd in eigen fabriek binnen Europa. Niet ieder raam is hetzelfde en daarom wordt elk product op maat gemaakt. Bij de productie komt veel handwerk kijken. Om die reden is de raambekleding geschikt voor de voor- en achterdeur of voor openslaande deuren. 

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.