SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Serre

Een serre is een fraaie ruimte aan huis, waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald, zelfs op koudere dagen. De vele raampartijen creëren een luxe uitstraling en hierdoor komt er veel lichtinval binnen. Om het licht te filteren is raambekleding voor de serre een uitstekende uitkomst.

Duette gordijn in een serre / Raambekleding serre

Duette® in de serre

Doordat een serre voornamelijk uit glas bestaat, wordt hier algauw veel warmte verloren. Om dit tegen te gaan, zijn Duette® gordijnen een uitstekende en stijlvolle oplossing. Door de isolerende eigenschap blijft in de winter de kou buiten. Benieuwd hoe de Duette® op het plafond is te bedienen? Dit gaat eenvoudig via de elektrische bediening.

Shutters in de serre

Filter het licht met shutters

Shutters zijn een prachtig raambekleding die voor ieder raam op maat worden gemaakt, zo ook voor een serre. Afhankelijk van het materiaal en de constructie kan een Zonnelux-specialist kijken of shutters geschikt zijn. Bij een aluminium serre wil je liever niet boren, daarom vallen shutters hierbij vaak af als optie. Laat je persoonlijk adviseren en ontdek de beste oplossing.

Plisségordijnen serre

Plissé in verschillende transparanties

Om het natuurlijke daglicht te filteren is raambekleding functioneel en decoratief in een serre. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Met een lichtdoorlatende stof komt het daglicht wel binnen, maar wordt de privacy behouden. Ook zijn de plisségordijnen geschikt voor plafondmontage, zodat de raamdecoratie in de serre één geheel vormt.

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.