SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Kleurstalen stoffen vouwgordijnen collectie

Kleur­stalen

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze raamdecoratie? Hieronder zie je de collecties in een vogelvlucht. Bezoek een Zonnelux-specialist om je te laten adviseren en de kleurstalen te zien en te voelen.

Houten jaloezieën

De collectie houten jaloezieën bestaat uit een groot aanbod aan kleuren. Bijvoorbeeld zwarte of witte jaloezieën, maar ook natuurlijke houtkleuren. De lamelbreedtes variëren tussen 25 mm, 50 mm of 65 mm, hoe breder de jaloezie hoe meer lichtinval. Maak je houten jaloezieën helemaal af met een ladderband. Deze zijn verkrijgbaar in 10 mm, 25 mm of 38 mm. 

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn een mooie en praktische raamdecoratie. Handig in onderhoud en met 112 kleuren in de collectie is er altijd wel een product naar wens. Combineer tot wel 3 kleuren in één jaloezie en voeg een mooie ladderband toe, je raamdecoratie is helemaal af. De aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt. 

Zonnelux shutters

De Zonnelux shutters worden ambachtelijk geproduceerd in de fabriek in Europa. Standaard bestaat de collectie uit 30 kleuren, maar ook iedere RAL, NCS of Sikkens kleur is mogelijk. Voor de lamellen kun je kiezen tussen 60 mm en 90 mm. Houten shutters zijn een warme en sfeervolle raamdecoratie.

Duette®

Duette® gordijnen hebben een mooie honingraat structuur waardoor ze een isolerende functie hebben. De plooien zijn af te wisselen met 25 mm, 32 mm en 64 mm. Zonnelux heeft 151 kleuren in de collectie en verschillende transparanties verkrijgbaar. Bespaar handig energie met Duette®.

Geweven hout

Geweven hout is een natuurlijk en duurzaam product. De raambekleding is van bamboe gemaakt en verkrijgbaar in twee soorten wevingen. Thin sticks voor een transparante doorkijk en flat sticks voor een in-between look. De collectie bestaat uit 38 tijdloze en basic kleuren. 

Rolgordijnen

Ben je op zoek naar raambekleding met veel mogelijkheden? Dan zijn rolgordijnen dé oplossing. Met verschillende stoffen en wel 387(!) kleuren past er altijd een rolgordijn bij jouw interieur. Wist je dat Zonnelux ook rolgordijnen in de collectie heeft die van PET-flessen zijn gemaakt?

Duorolgordijnen

Duorolgordijnen zijn een unieke raamdecoratie. De verduisterende horizontale banen wisselen af met de transparante. Een erg mooi systeem met balans tussen lichtinval met privacy. De collectie bestaat uit 122 kleuren en het systeem is ook naar smaak te kiezen. De kleuren hiervoor zijn wit, crème, zwart en aluminium. 

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn trendy en veelzijdig. De stof is zoals de naam al zegt geplisseerd en oogt als een sierlijke harmonica. Met de 182 kleuren is er zeker een plissé die bij je past. Wist je dat de raambekleding ook eenvoudig elektrisch te bedienen zijn? 

Vouwgordijnen

De collectie vouwgordijnen bestaat uit een tal aan kleuren en verschillende transparaties. Kies voor een lichtdoorlatende kwaliteit of een verduisterende. Door het gebruik van kamerhoge stoffen heb je geen naden in de hoogte van het vouwgordijn. Vouwgordijnen zijn de sfeermaker voor het interieur. 

 

Lamellen

De lamellen collectie bestaat uit kunststof, aluminium en textiele lamellen. Varieer met kleuren en de lamelbreedtes 50 mm, 70 mm, 89 mm en 127 mm. De lamellen van textiel zijn ook verkrijgbaar als rolgordijnen of als paneelgordijn. Leef je uit en mix en match er op los. 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een unieke, maar vooral praktische raambekleding. Ideaal voor grote raampartijen of als roomdividers te gebruiken. Kies verschillende kleuren of transparanties per paneel voor een speels effect. Probeer eens de Japanse washi stoffen voor een bijzonder interieur. 

Sheerlight

Een sheerlight bestaat uit twee transparante stoffen met daartussen horizontale stoffen banen. Je kan mooi met het daglicht spelen maar toch kiezen voor privacy. De collectie bestaat uit 26 kleuren. Ook is sheerlight handig elektrisch te bedienen.

 

 

Piet Boon by Zonnelux shutters

De Piet Boon by Zonnelux shutters kenmerken zich door de rechte lamel en de standaard ClearView bediening. De kleuren passen perfect in de natureltinten waar Piet Boon bekend om staat. Een functioneel, esthetisch en tijdloos design. 

Piet Boon shutters kleurstalen

Piet Boon by Zonnelux Houten Blinds

De Piet Boon by Zonnelux Houten Blinds zijn voorzien van een strak en stijlvol design. Standaard worden ze uitgevoerd met kleurgecoördineerde koorden en speciaal ontworpen koordknoppen. Alle Houten Blinds zijn verkrijgbaar in de herkenbare Piet Boon kleuren en bijbehorende ladderbanden. 

Piet Boon Houten Blinds by Zonnelux

Piet Boon by Zonnelux Roller Blinds

De Piet Boon by Zonnelux is een samenwerking waar elegantie en aandacht voor detail samen komt in een stijlvolle collectie raamdecoratie.. De Roller Blinds filteren het daglicht en zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende- en verduisterende stoffen. Standaard zijn de Roller Blinds uitgevoerd met stijlvolle koordknoppen. 

Piet Boon by Zonnelux - Roller Blinds

Piet Boon by Zonnelux Woodweave Blinds

De Woodweave Blinds uit de Piet Boon by Zonnelux collectie bestaan uit twee soorten wevingen, flat sticks and thin sticks. Raamdecoratie met een duurzaam karakter verkrijgbaar in de herkenbare natureltinten. De Woodweave Blinds zijn perfect te combineren met de andere collecties.

PIet Boon Woodweave Blinds - herkenbare kleuren

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.