SMARTIFY YOUR HOME

Kleurstalen stoffen vouwgordijnen collectie

Kleur­stalen

Wil je kleurstalen bekijken? Ga dan langs bij een van de verkooppunten. Je kunt daar het product zien en voelen én de specialist kan je direct adviseren over de voordelen van een stof of materiaal. Uiteraard kun je via de winkel kleurstalen bestellen, zodat je deze thuis nog eens kunt bekijken in combinatie met andere stoffen en kleuren in huis.

Houten jaloezieën

De collectie houten jaloezieën bestaat uit een groot aanbod aan kleuren. Je hebt keuze uit 25 mm, 50 mm of 65 mm lamelbreedte en ladderbanden in 10 mm. 25 mm of 38 mm. Voldoende mogelijkheden om de houten jaloezieën volledig naar eigen wens samen te stellen.

Kleurstalen houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Je kunt kiezen uit veel kleuren en deze combineren met verschillende ladderbanden. Het is mogelijk om drie verschillende lamelkleuren in één aluminium jaloezie te plaatsen. Met jouw favoriete kleuren maak je een uniek ontwerp.

Kleurstalen aluminium jaloezieën

Zonnelux shutters

Een aantal kleuren van de Zonnelux shutters zijn gelijk aan de houten jaloezieën. Je kunt deze daarom perfect combineren. Naast de standaard kleuren zijn Zonnelux shutters tegen meerprijs beschikbaar in iedere RAL, NCS of Sikkens kleur.

Kleurstalen Zonnelux shutters

Piet Boon shutters

De Piet Boon shutters zijn verkrijgbaar in herkenbare Piet Boon grijzen en naturele tinten. De collectie bestaat uit acht verschillende kleuren.

Piet Boon shutters kleurstalen

Geweven hout

Geweven hout biedt 20 kleuren thin sticks en 20 kleuren flat sticks met de juiste matte lak afwerking. De kleuren zijn tijdloos en basic. Thin sticks hebben een transparante doorkijk en flat sticks een in between.

Kleurstalen geweven hout

Rolgordijnen

Bij rolgordijnen kun je kiezen uit rijke stoffen met een prachtige kleur, mooie textuur of een bijzonder dessin/patroon. Voor ieder interieur is er een passend rolgordijn met de eindeloze mogelijkheden van onze collectie.

Kleurstalen rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Bij duo rolgordijnen worden gekleurde horizontale banen afgewisseld met transparante banen. De collectie bestaat niet alleen uit prachtige kleuren, maar je kunt het systeem ook helemaal naar jouw smaak aanpassen. Voor het systeem heb je keuze uit: wit, crème, zwart en aluminium.

Kleurstalen duo rolgordijnen

Duette® gordijnen

Duette® gordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en texturen. Dit raamdecoratie product is niet alleen decoratief, maar heeft ook een energiebesparende eigenschap. Zo blijft het binnen in de zomer koel en in de winter lekker warm.

Kleurstalen Duette® gordijnen

Plisségordijnen

De collectie plisségordijnen omvat veel stoffen van hoge kwaliteit, variërend van effen tot dessin/patroon en structuur stoffen.

Kleurstalen plisségordijnen

Vouwgordijnen

Bij de vouwgordijnen collectie kun je kiezen uit vele rijke stoffen in zowel een transparante, semi-transparante als verduisterende kwaliteit. De kamerhoge stoffen zorgen ervoor dat je geen naden hebt in de hoogte van het vouwgordijn.

Kleurstalen vouwgordijnen

Lamellen

De lamellen collectie bevat een groot aanbod aan kleuren en materialen: textiel, aluminium en kunststof. Verschillende textiele lamellen zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn of paneelgordijn. Mix & match is dus mogelijk.

Kleurstalen lamellen

Paneelgordijnen

Bij paneelgordijnen creëer je een uniek product door verschillende kleuren per paneel te kiezen of panelen met verschillende transparanties te combineren. Het paneelgordijn kun je daarmee helemaal afstemmen op jouw interieur.

Kleurstalen paneelgordijnen

Sheerlight

Sheerlight is verkrijgbaar met een zachte stof of een grovere weving. De zachte stof geeft een heldere doorkijk en de grovere weving een moderne uitstraling. Beide stofstructuren zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren die goed te combineren zijn in ieder interieur.

Kleurstalen sheerlight

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze Zonnelux specialisten adviseren je graag. Vind een Zonnelux specialist bij jou in de buurt, kom langs en ervaar de mogelijkheden.