Duo rolgordijnen van Zonnelux

Grote ramen en schuifpuien

Een groot raam of een schuifpui is prachtig in je interieur. Het is een heuse trend in de architectuur van vandaag de dag. Je hebt namelijk veel daglicht in huis. Maar anderen kunnen ook gemakkelijker binnenkijken en het felle zonlicht is niet altijd gewenst.

Producten voor grote ramen en schuifpuien

Normale stoffen en systemen zijn vaak niet geschikt voor een raam van groot formaat. Zonnelux biedt oplossingen voor grote ramen of schuifpuien, die je voldoende privacy geven en het zonlicht op een prettig manier buiten houden.

Lamellen

Met lamellen kun je de lichtinval perfect regelen. Je kunt kiezen voor kunststof, aluminium of stoffen lamellen in diverse lamelbreedtes. Het lamelgordijn is geschikt tot een breedte van maximaal 6 meter. De ideale raambekleding voor de schuifpui of een groot raam.

Paneelgordijnen

De paneelgordijnen van Zonnelux zijn leverbaar tot een breedte van maar liefst 6 meter. Perfect dus voor grote raampartijen. Met de panelen kun je de grootte van het raam extra benadrukken door te spelen met vlakken en kleuren.

XL rolgordijnen

Het XL rolgordijn is de oplossing voor een raam met een maximale breedte van ruim 4 meter. Als je gebruiksgemak belangrijk vindt, kun je het XL rolgordijn ook uitrusten met elektrische bediening. Dat maakt deze raambekleding voor de schuifpui of een groot raam nog geschikter.

Horizontale jaloezieën

Ook aluminium en houten jaloezieën zijn tegenwoordig geschikt voor grote ramen. Een aluminium jaloezie is leverbaar voor een raam tot ruim 4 meter breed en 3 meter hoog. Voor houten jaloezieën kun je kiezen bij een raam van maximaal 3,6 meter breed.

Shutters

De stijlvolle shutters behoren ook tot de mogelijkheid bij een grote raampartij. Een shutterpaneel is maximaal 3 meter hoog, maar je kunt meerdere panelen boven elkaar plaatsen.