SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Kleine en smalle ramen

Kleine of smalle ramen kunnen een uitdaging zijn in je zoektocht naar passende raamdecoratie. Gelukkig is er met een nauwkeurige inmeting van alles mogelijk én kun je ook voor je allerkleinste en meest smalle ramen terecht bij Zonnelux. Bekijk hieronder de geschikte producten.

Voordelen van kleine en smalle ramen

Bij de bouw of renovatie van een woning kun je kiezen voor één groot raam of meerdere kleine ramen. Elk soort raamtype heeft zijn eigen voordelen. In eerste instantie is het een kwestie van persoonlijke smaak, maar wist je dat kleine of smalle ramen minder koudebruggen hebben? Hierdoor komt er minder kou van buiten naar binnen. Isolerende raambekleding helpt hierbij.

Houten jaloezieën op maat

Filter het licht met jaloezieën

Jaloezieën zijn tijdloos en veelzijdig. Ze zijn niet alleen geschikt voor grote raampartijen, maar ook uitstekend voor kleine of smalle ramen. Door de lamellen te kantelen filteren de jaloezieën het licht prachtig, door ze te sluiten ervaar je juist privacy. Trek de jaloezieën op voor een volledige doorkijk.

Witte Zonnelux shutters

Shutters op maat

De shutters van Zonnelux worden nauwkeurig op maat gemaakt en zijn hierdoor uitstekend geschikt voor kleine en smalle ramen. Het houten materiaal brengt warmte in het interieur. Om extra lichtinval te creëren open je de shutters of beweeg je de lamellen. Een stijlvolle oplossing die klasse brengt.

Raambekleding voor kleine en smalle ramen

Aluminium jaloezieën

Minimale breedte 30 cm Minimale hoogte 20 cm

Houten jaloezieën

Minimale breedte 30 cm Minimale hoogte 30 cm

Shutters

Minimale breedte 25 cm
Minimale hoogte 25 cm

Duette®

Minimale breedte 15 cm
Minimale hoogte 10 cm

Plisségordijnen

Minimale breedte 15 cm
Minimale hoogte 10 cm

Rolgordijnen

Minimale breedte 30 cm

Vouwgordijnen

Minimale breedte 40 cm Minimale hoogte 50 cm

Duorolgordijnen

Minimale breedte 40 cm

Lamellen

Minimale breedte 26 cm
Minimale hoogte 20 cm

Inzethor

Minimale breedte 12 cm

Veelzijdige Duette® en plisségordijnen

Duette® en plisségordijnen zijn de alleskunner onder de raamdecoratie. Een oplossing voor bijzondere raamvormen, monteren zonder boren maar ook voor kleine en smalle ramen. Een sierlijke uitstraling door de harmonicaplooien en al toe te passen vanaf 15 cm breed.

Raambekleding woonkamer

Gordijnen met rijke stoffen

De rol-, vouw- en duorolgordijnen van Zonnelux worden gemaakt van rijke stoffen verkrijgbaar in verschillende transparanties. Kleine en smalle ramen komen meestal voor in de badkamer, toilet of hal, ook hier is de raambekleding erg belangrijk. Kies voor privacy en een eigentijds design met praktische eigenschappen.

Ambacht horren op maat gemaakt

Lekker luchtig met horren

Het is prettig als je zo nu en dan een klein raam kunt openen, zonder dat de er insecten naar binnen vliegen. Om dat probleem op te lossen kun je kiezen voor een praktische en op maat gemaakte inzethor. Deze leveren wij al vanaf een breedte van 12 cm.

Perfect Fit Magneetframe

Perfect Fit: ook voor kleine en smalle ramen

Perfect Fit is het systeem om raamdecoratie te monteren zonder te boren. Dit is ideaal voor draai-kiepramen of kunststof kozijnen. Er wordt een frame op de glaslatten geplaatst, met dit frame worden bijvoorbeeld de aluminium jaloezieën geplaatst. Perfect Fit is ideaal voor kleine en smalle ramen vanaf 20 cm breed.

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.