SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Welke raamdecoratie is geschikt voor de badkamer?

Oplossingen

De badkamer is de plek in huis waar je lekker kunt ontspannen. Even helemaal tot rust komen. Steeds meer mensen maken van hun badkamer een echte thuis spa. Privacy is daarbij erg belangrijk. Let er bij je keuze op dat de raamdecoratie geschikt is voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezieën zijn er in een speciale badkamerkwaliteit met een aluminium bovenbak en onderlat. Zo blijven de aluminium jaloezieën mooi. Vermijd wel direct contact met water of zeep en zorg voor een goed geventileerde badkamer.

Aluminium jaloezie in badkamer
Aluminium jaloezieën badkamer

Shutters

Wordt de badkamer goed geventileerd? En kunnen de shutters (Zonnelux shutters en Piet Boon shutters) niet direct nat worden? Dan zijn shutters ook een prachtige optie voor de badkamer. Dit product geeft de badkamer een echt spa gevoel. Houten shutters zijn namelijk een echte sfeermaker. De shutter geeft je badkamer een luxueuze en stijlvolle uitstraling.

Piet Boon shutters by Zonnelux in badkamer
Zonnelux shutter badkamer

Rolgordijnen

Uit de rolgordijnen collectie zijn de meeste stoffen vochtbestendig. Rolgordijnen zijn al jaren een populair product door de verscheidenheid aan kleuren en dessins. Je kunt bovendien kiezen voor verschillende transparanties. Kies voor een verduisterende stof als je wilt voorkomen dat men ’s avonds vanaf buiten silhouetten ziet.

Rolgordijnen badkamer
Rolgordijn dakraam badkamer

Duette® en plissé

De meeste stoffen van plissé en Duette® zijn bestand tegen vocht- en condensvorming. Dit betekent dat ze prima geplaatst kunnen worden in een badkamer die goed wordt geventileerd en waar de raamdecoratie niet direct nat wordt.

Duette® gordijnen bij bijzondere raamvorm
Duette badkamer

Lamellen

De textiele lamellen zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer. Deze verticale jaloezieën zijn namelijk vochtbestendig. Bovendien zijn de lamellen gemakkelijk te reinigen.

Lamellen badkamer

Meer informatie

Wil je meer weten over raamdecoratie in de badkamer?

Houd er bij raamdecoratie in de badkamer altijd rekening mee dat de raambekleding niet nat mag worden. Daarnaast is het altijd goed (en soms ook noodzakelijk) dat de ruimte goed geventileerd wordt.

Deze producten zijn veelgebruikt in de badkamer, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Meer informatie over producten voor in de badkamer? Bekijk de productinformatie op onze website of laat je informeren door een van onze Zonnelux specialisten of vraag een telefonisch adviesgesprek aan. Raamdecoratie experts geven je advies op maat en denken graag met je mee.

Meer blogs