SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken bij: Mirella en Peter

Binnenkijken, Bijzondere raamvormen, Oplossingen, Inspiratie

Mirella en Peter
Op maat gemaakt geweven hout - bamboe vouwgordijn

Mirella en Peter Berg wonen sinds augustus 2017 in deze prachtige woning in Blauwestad. Mirella: ‘’’Destijds hebben we niets aan het interieur veranderd. We vonden het leuk zoals het was. Gaandeweg merkten we toch dat het tijd werd voor iets anders. Qua kleuren was het interieur een beetje kil. Je gaat zelf experimenteren met een wandje, maar dat bleek niet te matchen met de rest.’’

Het nieuwe interieur moest stoer zijn, ingericht worden met grote, grove meubels, niet teveel tierelantijnen bevatten, maar ook gezellig zijn.

Het is best eng om voor zwart te gaan, maar ik vind het echt een aanrader

Houten jaloezieën

Het geijkte wit waar iedereen voor gaat, hebben we achter ons gelaten

Remake House of Styling werd ingeschakeld voor interieuradvies. ‘’Vooral kleur was in het begin een dingetje: wat past wel en wat past niet?’’ Met als resultaat stoere grijzen op de wanden en in de eetkamer zelfs een zwarte muur. ‘’Het is gewoon hartstikke mooi. Zeker in combinatie met de donkere vloer. Zowel overdag als ’s avonds geeft het een warm effect. Echt knus en gezellig. Het is best eng om voor zwart te gaan, maar ik vind het echt een aanrader.’’

Eetkamer houten jaloezieën op maat
Houten jaloezieën eetkamer

Zwarte houten jaloezieën passen perfect

‘’Enige eis die we hadden qua raamdecoratie: het moet licht doorlaten, maar ook kunnen verduisteren. Verder hebben we Remake House of Styling volledig de vrije hand gegeven. Het kleurenplaatje wat ze hadden gemaakt vonden we mooi, dus daar zijn ze verder mee gegaan. We hebben van hen advies gekregen om voor houten jaloezieën te kiezen.’’

Houten jaloezieën op maat

Door de kleur van de muur door te trekken in de raamdecoratie ontstaat er een geheel. Een stoere keuze om voor zwart te gaan. Bovendien kun je met jaloezieën spelen met het licht en creëer je een mooie schaduw op wand of vloer. ‘’We hebben veel licht in huis en daarom heeft onze keuze voor zwarte jaloezieën super uitgepakt. We zijn blij met het eindresultaat.’’ Bij de zwarte muur is gekozen voor de 50 mm houten jaloezieën met kleurnummer 8790. De witte 50 mm houten jaloezieën (kleurnummer 8748) hangen voor de trapezium ramen.

Bijzondere raamvorm: Houten jaloezieën bij trapezium raam

Mirella heeft in de eetkamer houten jaloezieën. In de woonkamer hangt geweven hout. Een raamdecoratie product dat ook veel warmte aan je interieur toevoegt.

Houten jaloezieën en geweven hout

Wil je meer informatie over houten jaloezieën of geweven hout? Bezoek een Zonnelux verkooppunt, laat je informeren en bekijk de collecties.

Geweven hout in woonkamer

Totaal nieuw interieur

‘’Het eerste plan was om te gaan voor andere meubels, maar uiteindelijk is alles aangepakt. Alleen een stoeltje en de eettafel zijn gebleven. Voor de rest is alles nieuw. Het interieur van eerst is dan ook niet meer te herkennen. Zowel de woonkamer als eetkamer zijn favoriete plekken in huis.’’ En dat begrijpen wij wel. Wat een prachtig plaatje!

Laat je inspireren

Meer weten over de houten jaloezieën van Zonnelux? Lees er alles over op de productpagina, bezoek een Zonnelux specialist bij jou in de buurt of krijg een advies op maat tijdens een telefonisch adviesgesprek.

Meer blogs