SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Nieuwe raamdecoratie? Dat kan ook zonder boren!

Oplossingen, Deuren, Draai-kiepramen, Kunststof kozijnen

Je nieuwe raamdecoratie in een handomdraai én zonder boren bevestigen? Het kan met ons Perfect Fit systeem. Middels deze montagetechniek zorgen onze Zonnelux specialisten ervoor dat de klus wordt geklaard binnen vijf minuten én zonder beschadigingen in het kozijn of plafond.

Niet alle typen raamdecoratie verlenen zich voor deze vorm van montage. Welke wel? Modellen van plissé, Duette® en aluminium jaloezieën zijn geschikt voor het Perfect Fit systeem.

Het tapeframe wordt bevestigd met plakprofielen en het magneetframe met een magneetstrip

Duette gordijnen dag & nacht model

Voordelen van Perfect Fit

Het Perfect Fit systeem is in feite een montagetechniek die raamdecoratie bevestigd, zonder dat daar een boormachine of schroeven aan te pas komen. Erg handig wanneer je kozijnen hebt die gemaakt zijn van kunststof of aluminium, waarbij boren simpelweg geen optie is. Daarnaast is niet alleen de montage zelf, maar ook een eventuele demontage zó gepiept.

Duette gordijnen in eetkamer

Werking van deze montagetechniek

Je vraagt je misschien af hoe de raamdecoratie dan precies wordt bevestigd aan het raam. Een terechte vraag. Het tape frame is een frame dat op de glaslatten wordt geplakt. Naast het plaksysteem, kun je ook kiezen voor montage met het magneet frame. Hierbij wordt een magneetstrip rechtstreeks op het kozijn bevestigd, waardoor schroeven niet nodig zijn. 

Tape frame

Leverbaar in combinatie met plissé (20 mm) en Duette® (25 mm en 32 mm) en aluminium jaloezieën (16 mm en 25 mm).

Magneet frame

Leverbaar in combinatie met plissé (20 mm), Duette® (25 mm) en aluminium jaloezieën (16 mm en 25 mm).

Meer informatie

Wil je meer weten over deze montagemogelijkheden? Bezoek dan een Zonnelux verkooppunt bij jou in de buurt.

Duette gordijn bij draai-kiepraam
Duette® gordijnen met handgreep

Flexibele raamdecoratie

Zowel tape frame als magneet frame zijn uitermate geschikt voor gebruik op deuren, draai-kiepramen of andere objecten die eenvoudig moeten openen en sluiten. De montage vindt namelijk plaats aan de binnenzijde van de kozijnen, waardoor niets de werking hindert.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons Perfect Fit systeem voor je eigen woning? Neem dan contact op met één van onze specialisten, ze voorzien je graag van een passend en deskundig advies!

Meer blogs