SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken: Prachtige droomvilla vlakbij zee

Dakramen, Draai-kiepramen, Elektrische bediening, Binnenkijken, Oplossingen, Trends, Inspiratie

In dit inspiratieblog kijken we binnen bij een prachtige droomvilla vlakbij zee. Het fraaie interieur is het eindresultaat van zeven maanden volledige renovatie. De woning is van top tot teen aangepakt waarbij duurzaamheid en lichtinval een grote rol spelen.

Designa realiseert jouw droomhuis

Het project is gerealiseerd door Designa waarbij uitsluitend hoogstaande kwaliteitsmerken zijn gebruikt. Zodra je binnenkomt valt de gevelkade direct op, door de grote ramen is er veel natuurlijk lichtinval. Met de juiste raamdecoratie filter je het daglicht perfect. De aanzienlijke ruimtes zijn gescheiden door stijlvolle roomdividers, hierdoor creëer je een warme en geborgen sfeer.

Om de Duette® gordijnen eenvoudig te bedienen is er gekozen voor slimme raamdecoratie

Duette® Shades met elektrische bediening - slimme raamdecoratie
Duette Shades®
Duette® Shades

Duette®, de raambekleding met sierlijke harmonicaplooien

In deze woning zijn Duette® gordijnen op verschillende manieren toegepast, maar wat zijn eigenlijk de eigenschappen van een Duette®?  Het zijn twee geplisseerde stoffen, waardoor de plooien ogen als een sierlijke harmonica en er een honingraatstructuur ontstaat. Hierin blijft lucht hangen waardoor Duette® Shades isolerend werken.

Het voordeel van Duette® is dat deze Top down/Bottom up gemonteerd kunnen worden. Dit betekent dat je zelf kan kiezen of je de raamdecoratie boven, in het midden of onderaan het raam wil plaatsen. Op deze manier regulier je zelf eenvoudig de lichtinval en privacy.

De oplossing voor draai-kiepramen en dakramen

Op de bovenverdieping is er voor verduisterende Duette® gekozen, zodat er extra privacy is. Deze zijn gemonteerd bij de draai-kiep- en dakramen. Via het Perfect Fit systeem kan het draai-kiepraam nog steeds open en beweegt de raambekleding mee. Bij de montage op het dakraam wordt vaak gekozen voor zijgeleiding zodat er minder lichtkieren zijn.

Duette® voor het dakraam
Duette® voor draai-kiepramen

Elektrische bediening voor onbereikbare plekken

Aan de voorkant van de woning vind je de imposante gevelkade. Deze is voorzien van een mooie, hoge raampartij met Duette®. Om deze eenvoudig te bedienen is er gekozen voor slimme raamdecoratie. Vanaf je luie stoel open je de app en bedien je de Duette® Shades super handig elektrisch.

Geen insecten binnen met de plisséhordeur

Met lekker weer wil je graag de tuindeuren open zetten, maar geen ongewenste insecten binnen hebben. De plisséhordeur is hiervoor een uitkomst, praktisch én een mooi product. De hor is verkrijgbaar in diverse standaardkleuren, maar je kan ook kiezen om deze mee te laten kleuren met de kozijnen. De plisséhordeur van Zonnelux is een echt maatwerk product.

Plisséhordeur - horren - pollenhor
Plisséhordeur - horren

Deze prachtige woning in 'Van Woonvilla Naar Droomvilla'

Ben je na het lezen van dit blog nieuwsgierig geworden wat voor mogelijkheden er voor jouw woning zijn? Bezoek dan een Zonnelux specialist in de buurt! Of laat je nog meer inspireren door de andere blogs.

Meer blogs