Verander de transparantie eenvoudig met het dag & nacht model

Oplossingen, Inspiratie

Wil je overdag privacy en ’s nachts de ruimte verduisteren? Dan is het dag & nacht model zeer geschikt. Het product bevat twee stoffen: bijvoorbeeld een verduisterende stof voor de nacht en een lichtdoorlatende stof voor overdag. Op die manier kijkt er nooit iemand binnen, maar kun je zelf de lichtintensiteit bepalen. In één beweging kun je lichtdoorlatende stof vervangen door een verduisterend exemplaar.

Het dag & nacht model is leverbaar bij rolgordijnen, Duette® gordijnen en plisségordijnen. We nemen de mogelijkheden met je door.

In één beweging vervang je een lichtdoorlatende stof door een verduisterend exemplaar

Duette® gordijnen en plisségordijnen

Duette® gordijnen en plisségordijnen zijn leverbaar in een dag & nacht model. Je kunt de twee stoffen afwisselen. Op die manier kun je bijvoorbeeld een verduisterende stof voor het raam hebben en deze afwisselen met een transparante stof. De twee stoffen die je kiest. moeten wel dezelfde plooibreedte hebben. Duette® is beschikbaar met een 25 mm, 32 mm en 64 mm plooibreedte en plissé met 20 mm en 32 mm.

Duette dag&nacht
Plissé Dag & Nacht model

Rolgordijnen

Het dag & nacht model bij rolgordijnen is niet zo bekend. Veel mensen kennen het standaard rolgordijn met een transparante, semi-transparante of verduisterende stof, maar het is dus ook mogelijk om twee stoftransparanties te combineren. Het dag & nacht rolgordijn heeft een speciale steun, waarin de twee rolgordijnstoffen geplaatst worden. Je kunt de rolgordijnen ook allebei omhoog trekken, waardoor het raam vrij is. Hierdoor is het dag & nacht rolgordijn nog veelzijdiger in gebruik.

Advies op maat

Tijdens een advies op maat gesprek bespreek je de mogelijkheden met een expert. Heb je een specifieke vraag of wil je je laten inspireren? Vraag dan een advies op maat aan.

Aanvragen advies op maat

Wil je meer weten over de dag & nacht modellen bij Duette® gordijnen, plisségordijnen of rolgordijnen? Neem dan contact op met een van onze Zonnelux specialisten of vraag een advies op maat gesprek aan.

Meer blogs