SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Stijlvolle raamdecoratie

Inspiratie

Raamdecoratie is dé sfeermaker in jouw interieur. Je kunt met raamdecoratie een stijlvolle sfeer creëren en meer luxe aan je woning toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld met rijke materialen, een design ontwerp of het comfort van gemotoriseerde raamdecoratie.

Piet Boon shutters by Zonnelux

Studio Piet Boon en Zonnelux hebben de handen ineen geslagen en samen een unieke shutter ontworpen. Een shutter die anders is dan de traditionele shutter. Met de rechthoekige lamellen en een minimalistisch ontwerp krijgen de Piet Boon shutters een modern uiterlijk. Ook de kleuren zijn samen met Piet Boon ontwikkeld. Van traditioneel wit tot de herkenbare Piet Boon grijzen en naturelle kleuren. Met de Piet Boon shutter by Zonnelux haal je een prachtig designstuk in huis.

Piet Boon shutters by Zonnelux
Piet Boon shutters by Zonnelux rechthoekige lamellen
Piet Boon shutters by Zonnelux

De Fascia bovenbak geeft het rolgordijn extra body en is qua kleur af te stemmen op de stof van het rolgordijn

Designvolle afwerking van de rolgordijnen

Wil je het standaard rolgordijn een stijlvolle upgrade geven? Verdiep je dan eens in de keuzes voor het systeem. De Fascia bovenbak geeft het rolgordijn extra body en is qua kleur af te stemmen op de rolgordijnstof. Je kunt namelijk kiezen voor wit, zwart of aluminium. De onderlat wordt standaard gestoffeerd aan beide zijdes, maar is ook beschikbaar in een van de deze kleuren: wit, crème, metaal grijs, zwart, RAL7016, aluminium en stainless steel. De keuze is reuze en daarmee is het rolgordijn helemaal op jouw wensen af te stemmen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleurkeuzes die er zijn bij de steunen en montageprofielen. Alle mogelijkheden bekijk je bij een Zonnelux specialist.

Rolgordijn Fascia
Rolgordijn zwarte onderlat

Comfort met elektrische raamdecoratie

Vind jij comfort ook zo belangrijk? Kies dan voor gemotoriseerde raamdecoratie. Met één druk op de knop kun je alle raamdecoratie in huis bedienen. Dat kan met een afstandsbediening, maar de nieuwste trend is home motion. Hierbij bedien je de raambekleding producten met je mobiele telefoon of met spraak. Met de gebruiksvriendelijke app kun je de raamdecoratie zelfs bedienen als je niet thuis bent. Door het instellen van scènes gaat de raamdecoratie automatisch open of dicht op de ingestelde momenten, zoals ’s ochtends bij zonsopgang of wanneer het warmer is dan 25 graden. Bijna alle raamdecoratie producten van Zonnelux zijn gemotoriseerd leverbaar.

Meer informatie?

Vraag onze brochure aan en we versturen 'm naar je.

Rijke materialen

Met mooie stoffen, natuurlijke materialen en bijzondere dessins kun je jouw interieur een stijlvolle uitstraling geven. In veel Zonnelux collecties vind je rijke stoffen of natuurlijke materialen die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd tot raamdecoratie producten, Ga je voor vouwgordijnen, houten jaloezieën, geweven hout of een plisségordijn? Er is voor ieder interieur een bijpassend raamdecoratie product om jouw woning een stijlvolle upgrade te geven.

Rolgordijnen stoffen bruin grijs
Vouwgordijnen stoffen

Meer inspiratie voor stijlvolle raamdecoratie vind je op onze inspiratiepagina of social media kanalen. Voor een advies op maat bezoek je één van onze Zonnelux verkooppunten of vraag je een telefonisch adviesgesprek aan.

Meer blogs