SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Nieuwe raamdecoratie voor Fajah Lourens

Binnenkijken, Inspiratie

In een landelijk dorpje in de Zaanstreek bouwt BN’er Fajah Lourens haar droomhuis. Bij een gloednieuw huis hoort natuurlijk ook raamdecoratie. In samenwerking met één van onze Zonnelux specialisten, Issa Vloeren uit Alkmaar, kiest Fajah houten jaloezieën en dakraamrolgordijnen van Zonnelux uit.

Onze collega is bij Fajah thuis geweest om de raamdecoratie in te meten, zodat de jaloezieën en rolgordijnen straks perfect passen.

Een ruwe, stoere en robuuste uitstraling

Een industriële interieurstijl bestaat vaak uit robuuste en stoere materialen zoals beton, staal, hout en glas. In elk huis komt deze stijl anders tot uiting door verschillende accenten te kiezen.  Al met al gaat het om eerlijke producten die een minimalistische en onbewerkte uitstraling hebben.

Houten jaloezieën in een industrieel interieur

Het industriële interieur bestaat uit ruwe kenmerken gecombineerd met zachte kleuren. De RVS schouw past mooi bij de houten jaloezieën van Zonnelux. Het hout brengt warmte en sfeer binnen. Fajah heeft gekozen voor de 50 mm lamelbreedte gecombineerd met een chique ladderband. 

Zwarte houten jaloezieën in de woonkamer
Houten jaloezieën in een industrieel interieur

Verduisterende rolgordijnen voor het dakraam

De slaap- en badkamer zijn voorzien van dakramen. Als raamdecoratie is hier voor rolgordijnen gekozen.. Deze zijn bevestigt met een aluminium profiel wat bij de rest van het industriële look past. De verduisterende stof biedt privacy en gemak. 

Advies op maat

Wil jij net als Fajah Lourens een advies op maat? In een telefonisch adviesgesprek nemen we de verschillende mogelijkheden graag met je door.

Rolgordijn dakraam badkamer
Zwarte houten jaloezieën

Heeft het huis van Fajah Lourens je geïnspireerd en ben je nieuwsgierig geworden naar wat raamdecoratie met jouw interieur kan doen? Bezoek dan een Zonnelux-specialist en laat je adviseren. 

Meer blogs