SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken: Piet Boon shutters 81 mm lamel

Binnenkijken, Inspiratie

Deze woonkamer met de Piet Boon by Zonnelux shutters lijkt regelrecht uit een reportage te komen van VT Wonen. Tot in detail is er nagedacht over het interieur. Van de vloer tot de meubels en van de accessoires tot de raamdecoratie. 

Unieke lamel met veel lichtinval

Met zoveel lichtinval in de woning wil je dit optimaal benutten, maar er geen last van ervaren. De Piet Boon by Zonnelux shutters met de 81 mm lamel zijn hier perfect voor. Zodra de lamellen openstaan geniet je van een lichte en frisse uitstraling, zodra je ze een beetje sluit, heb je al meer privacy.

Piet boon shutters klein raam woonkamer
Piet Boon by Zonnelux shutters klein en smalle ramen

Piet Boon brochure

Meer informatie over de Piet Boon shutters vind je in de speciale brochure. Je kunt deze brochure aanvragen of online downloaden.

Binnenkijken trap

Harmonieuze kleuren

Studio Piet Boon staat bekend om de gebalanceerde kleuren die naadloos met elkaar aansluiten. De collectie van Zonnelux bestaat uit 8 kleuren die variëren van wit tot grijs en naturel tinten. In dit interieur is de 'smoke' een rustige antracietkleur, en de 'mud' een donkere groentint toegepast. 

Aandacht voor detail

De raamdecoratie uit de Piet Boon by Zonnelux collectie is het resultaat van een waardevolle samenwerking. De producten zijn een balans van functionaliteit, schoonheid en individualiteit. Allen zijn verkrijgbaar in de herkenbare Piet Boon kleuren, zodat deze samen één geheel vormen. Er worden natuurlijke materialen gebruikt om een prettige omgeving te creëren.

Piet Boon by Zonnelux shutters in de woonkamer
Piet Boon by Zonnelux shutters

De Piet Boon by Zonnelux shutter is te herkennen aan de rechthoekige lamel

Piet Boon shutters by Zonnelux in woonkamer

Nieuwsgierig geworden naar de Piet Boon shutters of de rest van de collectie? Bezoek dan een Zonnelux specialist bij je in de regio. Wil je meer informatie over de producten, vraag dan een brochure aan die thuis wordt gestuurd. 

Meer blogs