SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Een tijdloze basis met Piet Boon Houten Blinds

Inspiratie

Houten jaloezieën zijn onwijs populair en niet meer weg te denken uit onze interieurs. Samen met studio Piet Boon creëerden we acht houten jaloezieën in de herkenbare Piet Boon kleuren: wit, naturellen en grijstinten. De Piet Boon Houten Blinds zijn tijdloos en perfect te combineren met verschillende interieurstijlen.

Naast interieurarchitect is Piet Boon ook een wereldberoemde productdesigner. Hij heeft een eigen meubellijn en werkt samen met meerdere interieurmerken. In samenwerking met Studio Piet Boon hebben we een unieke shutter ontworpen. In lijn met de Piet Boon shutters werden ook bijpassende houten jaloezieën ontworpen.

Piet Boon jaloezieën
Piet Boon jaloezieën assortimentenpagina

Tijdloos door basic kleurenpalet en minimalistische vormgeving

De Piet Boon Houten Blinds (50 mm en 65 mm) zijn leverbaar in acht kleuren met bijpassende ladderbanden. Bij het ontwerpen was een minimalistische vormgeving het uitgangspunt. De Piet Boon Houten Blinds hebben strak vormgegeven Piet Boon koordknoppen en kleur gecoördineerde koorden. De 38 mm ladderbanden zijn afgestemd op de kleuren van de Piet Boon Houten Blinds. Bovendien zijn de afrondingen van de koof minimaal en zijn de ponsgaten en zijkanten van de jaloezieën mee gelakt. De jaloezieën zijn daardoor basic en tijdloos.

Het Piet Boon kleurenpalet maakt het combineren van de Piet Boon jaloezieën en Piet Boon shutters kinderspel

Piet Boon jaloezieën
Piet Boon jaloezieën
Piet Boon Houten Blinds voor de woonkamer

Combineren met Piet Boon shutters

De Piet Boon Houten Blinds zijn beschikbaar in acht kleuren. Het kleurenpalet is herkenbaar voor de Piet Boon stijl en is dan ook identiek aan het kleurenpalet van de Piet Boon shutters. De Piet Boon Houten Blinds en Piet Boon shutters zijn daarom eenvoudig te combineren. De Piet Boon shutter by Zonnelux heeft rechthoekige lamellen en minimale afrondingen. Bovendien is het mechanisme niet zichtbaar.

Piet Boon shutters by Zonnelux trapezium raam
Piet Boon shutters

Wil je meer weten over de Piet Boon raamdecoratie? Op onze website vind je meer informatie of bekijk online de Piet Boon brochure. Uiteraard kun je de collectie ook bij geselecteerde verkooppunten.

Piet Boon verkooppunten

De Piet Boon raamdecoratie wordt bij geselecteerde verkooppunten verkocht. Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Meer blogs