SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Laat je inspireren tijdens oktober woonmaand

Inspiratie

Oktober staat bekend als de woonmaand. De zomerperiode is definitief achter de rug en we brengen steeds meer tijd thuis door. Het is de periode om je interieur een metamorfose te geven en jouw huis klaar te maken voor de donkere dagen.

Tijdens de oktober woonmaand kun je jezelf bij vrijwel iedere interieurzaak en woonwinkel laten inspireren door de nieuwste woontrends. Begint het bij jou ook te kriebelen om in je huis aan de slag te gaan? We geven je graag een aantal tips om raamdecoratie ideeën op te doen.

Inspiratie kun je tijdens oktober woonmaand overal opdoen: van social media tot woonbeurzen en Zonnelux verkooppunten

Social media zitten boordevol inspiratie

Op Pinterest en Instagram vind je enorm veel inspiratie. Je scrolt lekker door alle prachtige plaatjes vanaf de bank met een kop thee. Op deze manier kun je ook heel gemakkelijk een moodboard maken voor jouw woning. Wat vind je mooi en wil je graag terug laten komen in je interieur? Op de Instagram en Pinterest van Zonnelux kun je veel raamdecoratie ideeën opdoen. Laat je inspireren!

Bezoek een woonbeurs

Wil je je een dag onderdompelen in alle nieuwe trends op het gebied van wonen? Breng dan een bezoek aan een woonbeurs. Nieuwe collecties, de kleuren van het najaar en de laatste woontrends; het komt er allemaal voorbij. In de maand oktober zijn er verschillende woonbeurzen in binnen- en buitenland, zoals vt wonen & designbeurs, EXCELLENT woonbeurs, Salon Residence en Dutch Design Week.

Woonmagazines

Natuurlijk staan ook alle woonmagazines deze maand vol met inspiratie over de laatste woontrends, kleuren en collecties. Goede reden om bij slecht weer lekker binnen bij de verwarming te blijven, toch?

Raamdecoratie ideeën verzamelen bij Zonnelux specialist

Wil je raamdecoratie ideeën op doen? Bezoek dan een Zonnelux specialist bij jou in de buurt. Je kunt de verschillende producten zien en de stoffen en materialen bekijken en voelen. De raamdecoratie specialist geeft je ook graag een advies op maat. Ieder raam verdient namelijk geschikte raamdecoratie die aan al jouw wensen voldoet.

Na het opdoen van inspiratie is het tijd om lekker aan de slag te gaan. We zijn benieuwd naar jouw nieuwe raamdecoratie. Deel je een foto met ons via #zonnelux via Instagram? Mailen mag natuurlijk ook naar marketing@zonnelux.nl.

Raamdecoratie inspiratie

Wil je meer inspiratie opdoen? Bezoek onze inspiratiepagina.

Meer blogs