SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Creëer een sfeervol interieur met raamdecoratie van hout

Inspiratie, Trends

Een woontrend die al jaren populair is: het toepassen van natuurlijke en pure materialen in je interieur. Hout is een erg geliefd natuurlijk product. Het geeft de ruimte direct een warme en sfeervolle uitstraling. Raamdecoratie is dé sfeermaker in je interieur. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor houten raambekleding.

Zonnelux heeft houten jaloezieën, houten shutters en geweven hout in haar assortiment. Een natuurlijk product heeft altijd een unieke uitstraling, omdat geen één stuk hout hetzelfde is. Dat is ook echt de charme van het product.

Zonnelux heeft drie soorten houten raamdecoratie in haar assortiment: houten jaloezieën, shutters en geweven hout

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn de trend van dit moment. Je kunt kiezen voor jaloezieën met een zichtbare houtnerf of een gladde variant. Bovendien zijn houten jaloezieën en ladderbanden in allerlei modieuze kleuren leverbaar.

De nieuwe collectie houten jaloezieën bevat ook een viertal houtlook kleuren. Deze jaloezieën hebben het uiterlijk van een houten jaloezie, maar zijn gemaakt van pvc en daarmee geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Houten jaloezieën
Zwarte houten jaloezieën
Houten jaloezieën lamellen

Welke houten raamdecoratie past het best bij jouw wensen?

Als je hulp nodig hebt bij deze vraag, helpen onze Zonnelux specialisten je graag. Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Houten shutters

Wil je raamdecoratie met een stijlvolle uitstraling? Shutters zijn dan de perfecte keuze! De shutters van Zonnelux zijn er in verschillende soorten: Eco-line (tulpenhout), Top-line (lindehout), Brushed-line (Paulownia hout) en de exclusieve Piet Boon by Zonnelux shutter (abachi hout). Kenmerkend aan de Piet Boon shutter is de rechthoekige lamel – in tegenstelling tot de klassieke ovale shutter lamel.

Zonnelux shutters eiken
Piet Boon shutters by Zonnelux
Piet Boon shutters by Zonnelux rechthoekige lamellen

Geweven hout

Wil je aan jouw interieur extra warmte toevoegen? Met Zonnelux geweven hout is een sfeervol interieur gegarandeerd. Het geweven hout is dé woontrend van het moment. Bij het geweven hout kun je kiezen uit een fijne en grove weving en bovendien is het verkrijgbaar in twee varianten: roll-up en vouwgordijnen. Genoeg mogelijkheden om uit te kiezen wat het best bij jouw interieurstijl past.

De structuur van het geweven hout filtert het daglicht op een prachtige manier. Door het transparante karakter behoud je zicht naar buiten. Het geweven hout wordt vaak gecombineerd met overgordijnen om extra privacy te creëren.

Geweven hout
Geweven hout in woonkamer
Geweven hout detail

Advies op maat

Weet je niet welk raamdecoratie product het best bij jouw interieur past of wil je meer informatie? De Zonnelux specialisten geven je graag advies op maat. Tips voor de voorbereiding vind je in dit stappenplan. Je leest alle informatie ook nog eens rustig na in onze brochure.

Meer blogs