SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Sfeer creëren in je interieur? Kies voor vouwgordijnen

Inspiratie

Met vouwgordijnen kun je heel gemakkelijk warmte en sfeer aan een interieur toevoegen. De nieuwe vouwgordijnen collectie heeft rijke stoffen met prachtige structuren. Een echte sfeermaker in je interieur. Vouwgordijnen zijn niet voor niets al jaren een populair raamdecoratie product.

De vouwgordijnen collectie van Zonnelux heeft een ruim aanbod aan strakke unistoffen en rijke structuurstoffen. De stoffen zijn zowel beschikbaar in transparante als lichtdoorlatende kwaliteit. Voor een verduisterend effect kun je kiezen uit vier dim-out stoffen die ook als voeringstof gebruikt kunnen worden. De vouwgordijnen zijn daarmee ook ideaal voor de slaapkamer.

Met het speciale XL-systeem kunnen we zelfs vouwgordijnen tot 4,40 meter breed leveren

Kleurstalen stoffen vouwgordijnen collectie

Kamerhoge stoffen

In de collectie zijn uitsluitend kamerhoge stoffen opgenomen. Dit betekent dat we naadloze vouwgordijnen leveren. Met het speciale XL-systeem kunnen we zelfs vouwgordijnen leveren tot 4,40 meter breed! Op de inspiratiepagina kun je verschillende vouwgordijnen bekijken. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Vouwgordijnen voor grote ramen en schuifpuien

Combineren met overgordijnen

Vouwgordijnen zijn bovendien goed te combineren met overgordijnen. Ideaal om de akoestiek in je interieur te verbeteren. Stoffen verminderen namelijk de galm in een ruimte.

Meer informatie over vouwgordijnen?

Bekijk alle mogelijkheden in onze inspirerende brochure.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen detail

Bekijk de vouwgordijnen collectie bij een Zonnelux specialist

Benieuwd naar alle stoffen en mogelijkheden van de nieuwe vouwgordijnen collectie? Vind een Zonnelux specialist bij jou in de buurt. In onze inspiratie brochure vind je meer informatie over vouwgordijnen of vraag een advies op maat aan.

Meer blogs