Zonnelux shutters detail

Shutters

De shutter is een van de meest sfeervolle raamdecoratie. De houten shutters voegen direct warmte toe aan je interieur. Het is dan ook een populair raamdecoratie product. Alle shutters worden op maat gemaakt, waardoor er voor elk raam een passende oplossing is. Zonnelux biedt vier soorten houten shutters: Eco-line, Top-line, Rivièra en de exclusieve Piet Boon by Zonnelux shutters.

Eco-line shutters

De Eco-line shutter heeft een ovale vorm en is gemaakt van tulpenhout. De shutter is leverbaar in meerdere kleuren, met zowel 60 mm als 90 mm lamellen.

Zonnelux shutter detail lamel

Top-line shutters

De lamel van de Top-line shutter heeft ook een ovale vorm. Bij deze lindehouten shutter kun je kiezen uit een 35 mm, 60 mm en 90 mm lamelbreedte. Maar liefst 24 kleuren telt de collectie Top-line shutters. Tegen meerprijs zijn de shutters ook verkrijgbaar in RAL of NCS-kleuren.

Zonnelux shutters Top-line

Rivièra shutters

De lamel van de Rivièra shutter heeft een vlakke boven- en onderzijde met ovale kopse kanten. De lamelvorm heeft een mediterraanse look, waar de shutter haar naam ook aan te danken heeft. De eikenhouten shutter is er in twee lamelbreedtes: 60 mm en 90 mm.

Rivièra shutter Zonnelux

Piet Boon shutters by Zonnelux

De exclusieve Piet Boon shutter by Zonnelux heeft herkenbare Studio Piet Boon kenmerken. De lamel (54 mm of 81 mm) is niet afgerond en heeft een rechthoekige vorm. De shutter is leverbaar in de echte Piet Boon grijzen en naturellen.

Piet Boon shutters by Zonnelux rechthoekige lamellen

Shutters in badkamer

Shutters in de badkamer? Dat is mogelijk als de shutters niet nat worden en de ruimte goed geventileerd wordt. Met shutters kun je jouw badkamer omtoveren tot een echte thuis spa. De shutters geven de badkamer een luxe uitstraling en je kunt door het openen en sluiten van de lamellen gemakkelijk de privacy regelen.

Shutters badkamer

Shutters en houten jaloezieën: wat zijn de verschillen?

Shutters en houten jaloezieën worden nog wel eens door elkaar gehaald. Het grootste verschil tussen een shutter en houten jaloezie is dat shutters als het ware panelen zijn die je open kunt klappen. Jaloezieën kun je alleen optrekken naar de bovenzijde van het raam. Bovendien bedien je jaloezieën met een bedieningskoord en shutters door het handmatig kantelen van de lamellen.

Vouwgordijnen met Zonnelux shutters
Piet Boon shutters by Zonnelux
Piet Boon shutters by Zonnelux rechthoekige lamellen

Piet Boon shutters by Zonnelux

Zonnelux shutters bij trap
Zonnelux witte shutters

Zonnelux shutters

Piet Boon shutters by Zonnelux in de badkamer
Piet Boon shutters by Zonnelux detail

Piet Boon shutters by Zonnelux

Kleur 07 (RAL 7039 zijdeglans) in 54 mm

Zonnelux shutters woonkamer
Zonnelux shutters woonkamer detail

Zonnelux shutters

Piet Boon shutters by Zonnelux in woonkamer

Piet Boon shutters by Zonnelux

Kleur 05 (81 mm)

Ambacht

Houten shutters van Zonnelux produceren we in onze fabriek in Europa. Met onze moderne productieafdeling staan we garant voor een uitstekende kwaliteit, snelle levertijden (4-6 weken voor Zonnelux shutters en 6-8 weken voor Piet Boon shutters) en goede service. Doordat we de productie in eigen hand houden, kunnen we zorg dragen dat de shutters met een waterdragende milieuvriendelijke lak worden gespoten, in tegenstelling tot de meeste shutters die afkomstig zijn uit het verre Oosten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze Zonnelux specialisten adviseren je graag. Vind een Zonnelux specialist bij jou in de buurt, kom langs en ervaar de mogelijkheden.

Hoe nu verder?

 • Bezoek een Zonnelux specialist

  Een expert op het gebied van raamdecoratie geeft je persoonlijk advies op maat met een bijpassende offerte. Wat moet je meenemen? Noteer de afmetingen van het raam en maak foto’s.

  Showroom Zonnelux
 • Inmeten

  Heb je besloten welk raamdecoratie product je gaat kiezen? Super! De Zonnelux specialist komt bij je langs om het raam exact op te meten. Zo zorgen we dat het product straks perfect past.

  Houten jaloezieën in badkamer
 • Productie

  Wij produceren je raamdecoratie in eigen fabrieken in Europa. Al jouw wensen komen samen in de prachtige op maat gemaakte raamdecoratie.

  Productie Zonnelux producten
 • Montage aan huis

  Het monteren van raamdecoratie moet met zorg gebeuren. Zonnelux specialisten bieden montage aan huis. Je hoeft je dan nergens zorgen over te maken en het product wordt vakkundig gemonteerd. Informeer naar de mogelijkheden.

  Witte houten jaloezieën lamellen