SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken bij: Marcha

Binnenkijken, Inspiratie

Binnenkijken bij Marcha - houten jaloezieën
Houten jaloezieën

Marcha woont sinds een aantal maanden met haar gezin in deze prachtige vrijstaande woning. ‘’We hebben een flinke verbouwing achter de rug. Alles is volledig aangepakt: het interieur, de buitenzijde van het huis en de tuin. Ik heb een opleiding Interieurstyling gevolgd en die kennis gebruikte ik bij het inrichten van het huis. Wat ik qua raamdecoratie wilde, wist ik vanaf moment een’’.

Modern en strak, maar ook een gezellig en knus gevoel. Dat was het uitgangspunt voor onze woning

Op maat gemaakte houten jaloezieën
Houten jaloezieën
Houten jaloezieën

Van witte jaloezieën naar zwarte jaloezieën

‘’In mijn vorige woning had ik witte houten jaloezieën met een witte ladderband. Dat is me onwijs goed bevallen, maar ik wilde nu een andere stijl neerzetten. Mijn vorige huis had een Rivièra Maison uitstraling. Dit huis moest modern en strak worden. Ik vond het ook belangrijk om een knus, gezellig gevoel te creëren. We kozen daarom voor zwarte houten jaloezieën met een zwarte ladderband (kleurnummer 8792 in 50 mm met een 25 mm ladderband in kleur 247). Een keuze waar ik super blij mee ben’’.

Advies op maat

Heb je hulp nodig bij het kiezen van geschikte raamdecoratie voor jouw raam? We adviseren je graag tijdens een telefonisch adviesgesprek.

Houten jaloezieën
Houten jaloezieën
Houten jaloezieën

Uitstekende service en goede prijs-kwaliteitverhouding

Marcha ging voor de raamdecoratie langs bij Van Kuijk Interieur. ‘’Een goede service vind ik belangrijk. Bij Van Kuijk Interieur ben ik erg fijn geholpen en zij boden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het leuk om te zien dat vader en zoon samenwerken: van inmeten tot plaatsing’’. Bij Zonnelux meten specialisten de ramen in en zorgen ze dat de producten netjes worden gemonteerd. Je wordt dus compleet ontzorgd en kunt heerlijk genieten van het eindresultaat.

Wil je meer weten? Vraag onze brochure aan of een vrijblijvend advies op maat. Daarnaast hebben we verschillende verkooppunten in Nederland en België. Je vindt er altijd een bij jou in de buurt.

Meer blogs