SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Zoek niet verder: dit zijn de beste zonweringen voor binnen

Warmtewering, Oplossingen, Inspiratie

Wil je goed voorbereid zijn op de warme zomerdagen? Met zonwerende raambekledingen kom je een heel eind. Hierdoor houd je de kamertemperatuur aangenaam voor jezelf, eventuele medebewoners en/of huisdieren. In dit blogartikel ontdek je wat de beste zonweringen zijn voor binnen.  

Houten jaloezieën - zonweringen voor binnen

Bepaald het lichtinval met jaloezieën

Uiteraard wil je op dagen met tropische temperaturen het felle zonlicht zoveel mogelijk weren. Maar niet iedereen heeft zin in raambekledingen die de ruimte volledig verduisteren. Daar hebben wij de juiste oplossing voor: stijlvolle houten jaloezieën. Hiermee reguleer je zelf in een oogwenk het lichtinval en lever je niet in op sfeer. Ongeacht je keuze voor houten- of aluminium jaloezieën, met deze producten zit je altijd goed. 

Warmtewerende rolgordijnen

Warmtewerende rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal om te zorgen voor een fijn binnenklimaat. De rolgordijnen van Zonnelux worden uitgevoerd met warmtewerende screenstoffen. Daar kan geen hittegolf tegenop! Nog een bijkomend voordeel: je kunt tijdens het samenstellen van dit raamdecoratie product kiezen voor elektrische bediening. Naast rolgordijnen hebben we ook andere slimme raamdecoraties. 

Warmtewerende Duette®
Warmtewerende plisségordijnen

Duette® die optimaal isoleren

Ben je al bekend met Duette® gordijnen? Deze bijzondere raambekleding is opgebouwd uit twee lagen stof die samen een honinggraatstructuur vormen. De warmte wordt in de zomer afgestoten en in de winter houdt het de warmte juist vast. Door de isolerende eigenschappen én het stijlvolle design is dit een echte aanwinst voor in je interieur.  

Ontdek de voordelen van plisségordijnen

Onze plisségordijnen zijn speciaal ontwikkeld om ongewenste warmte te voorkomen. De gemetalliseerde stoffen zijn voorzien van een parelmoer coating, die het zonlicht reflecteert. Door de effectieve werking zal je nauwelijks last hebben van de hitte.  

Warmtewerende shutters

Houd het huis koel met shutters

Dit geweldige raamproduct kan zeker niet ontbreken in dit rijtje. Shutters zijn bij velen geliefd wanneer het aankomt op het tegenhouden van warmte. Het hout waarvan het gemaakt is heeft een isolerende werking die erg gunstig is voor de warme zomerdagen. En zeg nou zelf, de elegante uitstraling die dit raambekleding met zich meebrengt is al een reden genoeg om het in huis te halen.  

Laat ons je helpen bij het kiezen

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er diverse mogelijkheden wanneer het neerkomt op zonwerende raambekledingen. Alle producten worden op maat gemaakt, waardoor we rekening houden met jouw woonwensen. Klop gerust bij ons aan voor meer advies of kom langs in een van onze verkooppunten.

Meer blogs