SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Update je interieur met de nieuwe lamellen collectie!

Inspiratie

Bij onze Zonnelux verkooppunten vind je onze nieuwe lamellen collectie! Deze voldoet helemaal aan de trendkleuren -en materialen van dit moment. Een groot gedeelte van de nieuwe lamellen collectie is ook leverbaar als rolgordijn of paneelgordijn, zodat de lamellen moeiteloos te combineren zijn met andere raamdecoratie producten.

Door de lancering van de vernieuwde lamellen collectie kun je nu kiezen uit maar liefst 120 kunststof lamellen, 54 lamellen van textiel én 39 aluminium lamellen. Met zoveel opties is er altijd een passende kleur of materiaalsoort die matcht met jouw interieurstijl.

De lamellen collectie bestaat uit een groot aanbod aan natuurlijke en basic kleuren

Lamellen met rolgordijnen (textiel)
Lamellen bij toograam
Lamellen

Interieurproof én tijdloze raamdecoratie

Het raamdecoratie assortiment van Zonnelox bestaat uit vrij basic kleuren. Het zijn kleuren die tegelijkertijd ook tijdloos zijn, want van je raamdecoratie wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Het is dan ook van belang om een goede keuze te maken, zodat je er niet na een poosje op uitgekeken raakt. In zowel de lamellencollectie als het overige productaanbod vind je veel natuurgetrouwe kleuren, zoals uiteenlopende tinten wit, crème, beige, bruin, grijs en zwart.

Lamellen serre

Onderhoud lamellen van textiel, kunststof en aluminium

In onze lamellencollectie vind je naast aluminium en kunststof ook lamellen vervaardigd uit diverse soorten textiel. Aluminium en kunststof lamellen zijn door een antistatische behandeling stof- en vuilafstotend. Deze kun je met een spons en handwarm sopje afnemen en mogen beide absoluut niet in water of een zeepoplossing gedompeld worden. Lamellen van textiel daarentegen kun je (indien aangegeven) met de hand wassen in een lauwwarm sopje. Dat hoef je hoogstwaarschijnlijk niet vaak te doen, want doordat lamellen verticaal zijn bevestigd, houden ze veel minder stof vast dan horizontale lamellen (jaloezieën).

Wil je meer informatie?

Onze Zonnelux specialisten kunnen je alles vertellen over het product, de montagemogelijkheden en opties. Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Lamellen in eetkamer
Lamellen detail

Ben je op zoek naar praktische én stijlvolle raamdecoratie? Bekijk dan zeker eens onze vernieuwde lamellen collectie bij één van onze Zonnelux verkooppunten. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de verschillende eigenschappen per materiaalsoort en uiteraard voorzien van een deskundig advies voor jouw woning.

Meer blogs