SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Rolgordijnen: de perfecte raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een ware trend. Je ziet ze veel in nieuwbouwhuizen, maar steeds vaker wordt er ook gekozen voor kunststof kozijnen bij renovaties. Een slimme keuze. Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Ze zijn isolerend, eenvoudig in onderhoud én duurzaam. Goede raamdecoratie bij deze kozijnen is natuurlijk essentieel. Zonnelux heeft hiervoor de perfecte oplossing: rolgordijnen.

Het bevestigen van rolgordijnen op kunststof kozijnen is een fluitje van een cent

Rolgordijnen op maat
Lichtgekleurde rolgordijnen in kunststof kozijnen van een appartement

Neutrale rolgordijnen in een modern appartement

Rolgordijnen voor kunststof kozijnen: monteren zonder boren

Het grote voordeel van rolgordijnen voor kunststof kozijnen is dat je deze monteert op het kozijn, zónder dat je hoeft te boren. Ideaal, want als er eenmaal een gat is geboord in een kunststof kozijn is dit niet eenvoudig te herstellen. Daarom is het de perfecte oplossing om een rolgordijn te monteren zonder boren of schroeven.

Het bevestigen van rolgordijnen op kunststof kozijnen kan eenvoudig via klemsteunen. Deze klik je op het kozijn en vervolgens wordt het rolgordijn hierin gemonteerd. Een handige manier van monteren. Bezoek een Zonnelux-specialist voor het beste advies. 

Verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen?

Per woonruimte is het verschillend wat voor rolgordijn je nodig hebt. In de slaapkamer wil je het liefst een verduisterend rolgordijn, zodat je heerlijk kunt slapen. In de woonkamer wil je daarentegen misschien een lichtdoorlatend rolgordijn om het daglicht mooi te reguleren.

Door de juiste transparantie van het rolgordijn te kiezen, zorg je voor prachtig gefilterd daglicht in de woonruimte. Rolgordijnen zijn dus niet alleen functioneel maar voegen ook echt wat toe aan het interieur.

Rolgordijnen voor kunststof kozijnen

Op maat gemaakte rolgordijnen

Ga jij voor een stof met een mooie textuur, een dessin of een sprekende kleur? De mogelijkheden voor rolgordijnen voor kunststof kozijnen zijn enorm met 387(!) kleuren. Download de brochure of ontvang advies op maat voor jouw raam met kunststof kozijnen,.

Op zoek naar warmtewerende rolgordijnen?

Heb je grote ramen of staat de zon een groot deel van de dag op je ramen? Kies dan voor rolgordijnen met een warmtewerende coating. Deze reflecteert het zonlicht waardoor er minder warmte binnenkomt.

Meer blogs