SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Raamdecoratie in de winter

Inspiratie, Oplossingen

Het wordt ’s avonds steeds eerder donker. We brengen daarom meer tijd binnen door. Heerlijk thuis zijn. We maken ons interieur in de donkere maanden dan ook graag extra sfeervol en knus. Open haard aan, kaarsen aan en raamdecoratie dicht. Zo creëer je een gezellig en warm interieur.

Raamdecoratie is in de winter een echte sfeermaker in huis. Naast het brengen van sfeer, zorgt raamdecoratie er ook voor dat mensen op straat niet jouw woning binnenkijken als het buiten donker is. Je houdt zo de privacy die je graag wilt.

Werk met warme kleuren en materialen

Wil je meer warmte en sfeer in huis? Kies dan voor houten jaloezieën of shutters. Hout is hét materiaal om meer warmte aan jouw interieur toe te voegen. Daarnaast geven stoffen extra sfeer, zeker als je kiest voor een stof in een warme kleur. Ga jij voor een natuurlijke look of een warme kleur?

Zonnelux shutters eiken kastenwand
vouwgordijnen in de woonkamer

Duette® houdt de warmte binnen

De warmte ontsnapt tijdens koude dagen nog wel eens door de ramen, terwijl je de warmte graag wilt binnenhouden. Duette® is een ideaal raamdecoratie product in de winter, door de extra isolerende eigenschap. De honingraatstructuur houdt de lucht tussen de lagen stof vast, waardoor het een isolerende laag vormt. Zo zit jij er in de winter warmpjes bij.

Meer inspiratie

Onze inspiratiepagina staat bomvol inspiratie met verschillende interieurstijlen, woonruimtes en raamdecoratie producten.

Duette® gordijnen detail

Raamdecoratie is erg sfeerbepalend voor een ruimte. Kies daarom voor een materiaal wat past bij jouw interieur. Kies je voor warme kleuren of natuurlijke materialen? Dan is jouw raamdecoratie ook in de winter de sfeermaker in huis.

Meer inspiratie over raamdecoratie? Neem een kijkje op onze Instagram of Pinterest, vraag onze gratis brochure aan of laat je adviseren tijdens een telefonisch adviesgesprek.

Meer blogs