SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Geschikte maatwerk oplossingen voor verschillende raamtypes in deze droomvilla

Oplossingen, Bijzondere raamvormen, Dakramen, Deuren, Elektrische bediening, Binnenkijken

Ieder raam verdient een sieraad. Geen een raam in huis is hetzelfde. Met maatwerk oplossingen creëer je een prachtig resultaat. Voor het tv-programma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ heeft interieurstyliste Pauline Jorritsma (Designa) een woning ingericht met houten jaloezieën en dakraam rolgordijnen van Zonnelux. Pauline Jorritsma en Maurice van Bladel (directeur Zonnelux) laten je de verschillende raamdecoratie oplossingen zien.

hotel chique slaapkamer
Houten jaloezieën

Elektrische bediening is ideaal bij grote ramen of openslaande tuindeuren. Het verhoogt het gebruikscomfort

Elektrische houten jaloezieën

Bij de openslaande tuindeuren zijn elektrische houten jaloezieën geplaatst. Wij adviseren elektrische bediening bij houten jaloezieën met een grote afmeting, vanwege het gewicht van het product. In veel woningen is geen elektra aanwezig bij het raam. Ook bij deze tuindeur ontbrak de voeding. Houten jaloezieën met een accumotor zijn dan een geschikte oplossing. In de bovenbak van de houten jaloezie zit een oplaadpunt verstopt die je aansluit op de oplader. De accu laadt eenvoudig op binnen enkele uren en vervolgens kun je weer een aantal maanden gebruikmaken van de elektrische bediening. Hoe vaak je de elektrische houten jaloezieën moet opladen, is afhankelijk van de gebruiksintensiteit en de grootte van de houten jaloezie.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën in de badkamer

De badkamer is natuurlijk een vochtige ruimte. Pauline vraagt daarom aan Maurice of houten jaloezieën dan wel een geschikte oplossing zijn voor de badkamer. Maurice: ‘’Het is belangrijk om de ruimte goed te ventileren en de houten jaloezieën mogen niet direct in contact komen met water. Als aan die twee regels gehouden wordt, is een houten jaloezie in de badkamer een goede keuze.’’

Houten jaloezieën voor de badkamer
Houten jaloezieën

Verduisterende dakraam rolgordijnen

In de kinderkamer plaatsen we in de dakramen verduisterende rolgordijnen met een witte achterzijde. Deze witte achterzijde reflecteert het zonlicht en houdt daardoor de warmte buiten. Pauline: ‘’We kozen voor een witte rolgordijnstof, zodat het rolgordijn mooi blendt met de rest van het interieur.’’

Houten jaloezieën trapezium raam en rolgordijn dakraam

Maatwerk oplossingen

Voor ieder raam hebben we een passende oplossing. Wil je meer weten? Laat je adviseren tijdens een telefonisch adviesgesprek.

Maatwerk houten jaloezieën voor het trapezium raam

In veel nieuwbouwwoningen zie je trapezium ramen (puntige ramen), waarvoor een oplossing met raamdecoratie niet altijd even gemakkelijk is. Maurice: ‘’Bij trapezium ramen passen we vaak shutters toe, maar hier hebben we gekozen voor houten jaloezieën. De ramen worden nauwkeurig opgemeten en vervolgens worden de lamellen in onze fabriek volledig op maat gemaakt en met de hand ingeregen.’’ Zo passen de houten jaloezieën perfect in het trapezium raam.

Houten jaloezieën trapezium raam
Houten jaloezieën trapezium raam

Wil je meer weten over de raamdecoratie producten die je in deze droomvilla ziet? Onze Zonnelux specialisten vertellen je er graag meer over. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt óf vraag vrijblijvend een telefonisch advies op maat aan.

Bekijk deze video met de maatwerk raamdecoratie oplossingen

Wil je meer droomvilla’s met Zonnelux raamdecoratie oplossingen bekijken? Je vindt alle video’s terug in onze ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ YouTube-afspeellijst.

Meer blogs