SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Geschikte maatwerk oplossingen voor verschillende raamtypes in deze droomvilla

Oplossingen, Bijzondere raamvormen, Dakramen, Deuren, Elektrische bediening, Binnenkijken

Geen één raam in huis is precies hetzelfde. Daarom zijn de maatwerk oplossingen voor raambekleding van Zonnelux ideaal. Je creëert een prachtig resultaat dat perfect bij jouw raam past. In dit blog kijk je binnen bij een luxueuze woning, bekend van het tv-programma 'Van Woonvilla Naar Droomvilla'. Pauline en Maurice laten je de verschillende raamdecoratie oplossingen zien.

Houten jaloezieën op maat
Houten jaloezieën voor bijzondere raamvormen

Elektrische bediening is ideaal bij grote of lastig bereikbare ramen. Het verhoogt het gebruikscomfort

Elektrische houten jaloezieën

Bij de openslaande tuindeuren zijn elektrische houten jaloezieën geplaatst. Wij adviseren elektrische bediening bij houten jaloezieën met een grote afmeting, vanwege het gewicht van het product. In veel woningen is geen elektra aanwezig bij het raam. Ook bij deze tuindeur ontbrak de voeding. Houten jaloezieën met een accumotor zijn dan een geschikte oplossing.

In de bovenbak van de houten jaloezie zit een oplaadpunt verstopt die je aansluit op de oplader. De accu laadt eenvoudig op binnen enkele uren en vervolgens kun je weer een aantal maanden gebruikmaken van de elektrische bediening. Hoe vaak je de elektrische houten jaloezieën moet opladen, is afhankelijk van de gebruiksintensiteit en de grootte van de houten jaloezie.

Houten jaloezieën

Bekijk deze video met de maatwerk raamdecoratie oplossingen

Houten jaloezieën in de badkamer

Raambekleding in de badkamer kan lastig zijn, doordat dit een vochtige ruimte is. Pauline vraagt zich daarom af of houten jaloezieën wel een geschikte oplossing zijn. Maurice: ‘’Het is belangrijk om de ruimte goed te ventileren en de houten jaloezieën mogen niet direct in contact komen met water. Als de bewoners zich hieraan houden zijn houten jaloezieën in de badkamer een prima keuze.’’

Houten jaloezieën voor de badkamer
Houten jaloezieën

Verduisterende dakraam rolgordijnen

In de kinderkamer zijn verduisterende rolgordijnen voor het dakraam toegepast. De achterzijde van de raambekleding is wit en reflecteert het zonlicht. Hierdoor blijft de warmte buiten en blijft het koel binnen. Buiten de praktische eigenschappen om, past het witte rolgordijn mooi bij de rest van het interieur.

Maatwerk oplossingen

Voor ieder raam hebben we een passende oplossing. Wil je meer weten? Laat je adviseren tijdens een telefonisch adviesgesprek.

Houten jaloezieën voor een schuin raam

Trapezium ramen, ramen met schuine zijdes, worden vaak toegepast in nieuwbouwwoningen. Raamdecoratie voor dit raamtype vinden is lastig. Maurice: 'Bij trapezium ramen passen we regelmatig shutters toe, daarentegen hebben we hier gekozen voor houten jaloezieën. De ramen worden nauwkeurig opgemeten en vervolgens worden de lamellen volledig op maat gemaakt en met de hand ingeregen.’’

Houten jaloezieën trapezium raam
Houten jaloezieën - trapeze ramen - bijzondere raamvormen

Wil je meer weten over de raamdecoratie producten die je in deze droomvilla ziet? Onze Zonnelux specialisten vertellen je er graag meer over. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt óf vraag vrijblijvend een telefonisch advies op maat aan.

Meer blogs