SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Dit is onze vernieuwde collectie aluminium jaloezieën

Inspiratie, Trends

Ieder raam verdient een sieraad! Zonnelux is al jaren actief in de raamdecoratie branche en blijft de collectie altijd vernieuwen. Ook dit jaar werden de aluminium jaloezieën vernieuwd. Al decennia lang is deze raamdecoratie in het interieur terug te vinden en vandaag de dag is het nog steeds een moderne vorm van raambekleding met een eigentijdse uitstraling. In dit blog vertellen we je over onze vernieuwde collectie!

De voordelen van aluminium jaloezieën van Zonnelux

Tegenwoordig zijn houten jaloezieën natuurlijk ook erg gewild. Hoewel deze natuurlijk ook prachtig zijn, kunnen jaloezieën van aluminium soms een net wat praktischere keuze zijn. Om te beginnen is het een licht materiaal en is het eenvoudig schoon te maken.

Daarnaast is deze raamdecoratie geschikt voor iedere vorm deuren en ramen. De aluminium jaloezieën worden volledig op maat gemaakt en passen daarom altijd. Bovendien zijn vochtige ruimtes geen probleem door onze speciale bovenbak en onderlat die vocht- en schimmelwerend zijn.

Meer nieuwe kleuren

Een kleur maakt de ruimte en laat het spreken. Met het nieuwe enorme kleurengamma van meer dan 200 kleuren is er gegarandeerd één, of meer, die perfect passen in jouw interieur. Met een zachte kleur creëer je rust in de ruimte. Wil je meer warmte? Dan zijn aardetinten perfect. Wat je ook zoekt, voor iedere ruimte en iedere stijl is er een perfecte kleur beschikbaar.

Tip! De lamelkleur en ladderband kun je in andere kleuren kiezen. Je kunt zelfs tot drie verschillende kleuren in één jaloezie plaatsen.

Nieuwe smalle 10mm ladderband

Met ladderbanden kun je de jaloezieën nog meer naar wens maken. Kies je voor brede ladderbanden van 25 mm of 38 mm? Of wil je liever een smalle? Dat is nu mogelijk met de nieuwe smalle 10 mm ladderband! Deze kan toegepast worden in combinatie met de 50 mm aluminium jaloezie!

Megaview® nu ook voor 50 mm jaloezie

De Megaview® is een bijzondere uitvoering. Door een speciale manier van tuimelen schuiven twee lamellen op elkaar met als gevolg dat de ‘kier’ tussen twee lamellen dubbel zo groot wordt. Zo creëer je een dubbel zo grote lichtinval en een extra ruim zicht naar buiten. Zo kun je prachtig met het licht spelen. De Megaview® aluminium jaloezieën zijn nu ook verkrijgbaar voor de 50 mm uitvoering. Hiermee geniet je maximaal van het Megaview effect.

Een luxe afwerking en uitvoering voor de nieuwe collectie

De lamellen van de aluminium jaloezieën zijn voorzien van een hoogwaardige, slijtvaste finish. Satijnglans en hoogglans finish zijn vertrouwde gangbare afwerkingen, maar met de vernieuwde collectie heb je een scala aan mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor brushed, metallic of met een uniek patroon.

Kindvriendelijk met het LiteRise® systeem

Bij de vernieuwde collectie is het kindvriendelijke koordloze LiteRise® systeem ook beschikbaar voor de 50mm, voorheen kon je dit alleen kiezen bij de 25mm. De jaloezie bevat met dit systeem, in plaats van een koord aan de zijkant, als het ware een compact handvat aan de onderzijde. Daarmee kun je de jaloezie eenvoudig op en neer bewegen met de hand en blijft deze op iedere gewenste positie staan.

Aluminium jaloezieën trapezium raam
Aluminium jaloezieën in eetkamer

Gemakkelijk en efficiënt: de elektrische aluminum jaloezieën

Naast bekabelde motoren en de ‘tilt only’ accumotor, is er nu een nieuwe krachtige ‘tilt & lift’ accumotor beschikbaar. Deze motor heeft een vertragende kantelfunctie, zodat de lamellen heel nauwkeurig naar de gewenste positie te bedienen zijn. Daarnaast zijn deze accumotoren zeer eenvoudig te koppelen via bluetooth en zo te bedienen met je mobiele telefoon.

Wist je dat je de raamdecoratie ook met spraak kunt bedienen als je Google Home of Alexa in huis hebt?

Ieder interieur een passende jaloezie rijker

Met het enorme kleurengamma van bijna 200 kleuren is de keuze enorm en kan voor iedere ruimte wel een kleur gevonden worden. Van een speelse kleurrijke kinderkamer tot een strakke rustige werkkamer. Bewonder de collectie bij één van de verkooppunten van Zonnelux waar een specialist je volledig ontzorgd en voorziet van advies op maat, inmeetservice en montage. Je hebt er geen omkijken naar en bent verzekerd van de perfectie aluminium jaloezie die perfect past.

Wil je meer weten over onze aluminium jaloezieën? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina of kom langs bij één van de Zonnelux verkooppunten om de raamdecoratie in het echt te bewonderen.

Meer blogs