SMARTIFY YOUR HOME meer weten

De keuze voor Duette® in dit nieuwbouwhuis

Binnenkijken, Draai-kiepramen, Oplossingen, Inspiratie

Het kiezen van raamdecoratie is voor velen lastig. Je weet wat je mooi vindt, maar hebt hulp nodig bij de keuze voor een raambekleding product wat helemaal past bij jouw situatie. Het is belangrijk dat een expert meedenkt over de mogelijkheden en je praktische tips geeft.

Deze bewoonster koos op advies van de Zonnelux specialist voor Duette® gordijnen met het Perfect Fit systeem. ‘’Ik vond het belangrijk om eenheid in huis te creëren met in alle ruimtes hetzelfde raamdecoratie product. We hebben draai-kiepramen en een aantal hele smalle ramen. Vooral smalle ramen zijn lastig bij het kiezen van raamdecoratie, omdat niet alle producten daar geschikt voor zijn. Met deze wensen en eisen kwamen we uit bij Duette®. Raambekleding die ik al goed ken, omdat het ook in mijn vorige huis hing’’. 

Op advies van de Zonnelux specialist heb ik gekozen voor Duette®, een product dat perfect past bij mijn wensen en eisen

Overal hangt een 25 mm Duette® met kleurnummer 7818 (lichtdoorlatend). In de woonkamer is gekozen voor een bredere plooi van 32 mm.

duette slaapkamer
Duette® gordijnen woonkamer

Meedenken over gebruiksgemak

De Zonnelux specialist denkt ook mee over het gebruiksgemak. Het Perfect Fit systeem is ideaal voor draai-kiepramen. De Duette® wordt op het kozijn gemonteerd, zodat het raam goed open en dicht kan. Daarbij is gekozen voor Top down/Bottom up systeem waarbij het Duette® gordijn op verschillende standen vastgezet kan worden en zowel van boven als beneden geopend kan worden. Ideaal om aan de straatzijde privacy te creëren.

Meer inspiratie?

Download de brochure of ontvang de brochure per post.

Duette gordijnen in eetkamer

Meer informatie

Wil je meer weten over Duette® gordijnen? Bezoek een Zonnelux specialist bij jou in de buurt, laat je inspireren met de gratis brochure of doe een aanvraag voor een advies op maat.

Meer blogs