SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Binnenkijken bij: Ricardo en Laura

Binnenkijken, Elektrische bediening, Inspiratie

Kijk in dit inspiratieblog binnen bij de iconische woning van Ricardo en Laura. Bijzondere architectuur met een serene uitstraling. De witte houten jaloezieën zijn volledig in het interieur toegepast voor een mooie filtering van het daglicht. 

Ricardo & Laura
Witte houten jaloezieën

Interieuradvies start bij comfort

Ricardo en Laura wonen ongeveer drie jaar in hun prachtige vrijstaande woning in Oirschot. ‘’We werken als interieuradviseurs (interieuradviesbureau RL Interior Concepts red.) altijd van binnen naar buiten. Je start bij het comfort dat een woning moet hebben en werkt dan naar buiten toe.

De eerste schetsen voor ons woonhuis hebben we dan ook zelf op papier gezet. Uitgangspunt daarbij was onze eettafel, die het hart van het huis vormt. Samen met de architect zijn deze schetsen uitgewerkt tot het complete plaatje’’.

Door de jaloezieën rond de eettafel kun je spelen met het licht en echt een geborgen gevoel creëren

Witte houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën in de eethoek

De favoriete plek van Ricardo en Laura is absoluut de eethoek. ‘’We starten hier ’s ochtends de dag met de kinderen aan tafel en sluiten hem ’s avonds af met vrienden of familie. Door de jaloezieën rond de eettafel kun je spelen met het licht en echt een geborgen gevoel creëren’’.

Meer inspiratie

Download onze brochure of ontvang de brochure per post.

Witte houten jaloezieën in eetkamer
Witte houten jaloezieën
Witte houten jaloezieën

De keuze voor witte houten jaloezieën

De jaloezieën vormen een eenheid met het hele interieur. ‘’Met jaloezieën kun je symmetrie creëren en dat lukt met gordijnen niet. Daarnaast werkt het optisch ook goed. De lijnen benadrukken de breedte van de ramen’’.

Ricardo vertelt dat ze wel even getwijfeld hebben tussen donkere en lichte jaloezieën. ‘’Ons vorige huis was vrij donker, waardoor we nu bewust voor een lichte basis hebben gekozen’’. In het huis hangen in verschillende ruimtes de 65 mm houten jaloezieën in de kleur wit (kleurnummer 8760).

Houten jaloezieën wit

Elektrische bediening

Ricardo en Laura kozen op de begane grond voor elektrische houten jaloezieën. Houten jaloezieën van groot formaat zijn zwaar en daardoor minder gemakkelijk handmatig te bedienen. Met één druk op de knop bedienen zij nu alle houten jaloezieën. Een luxe gevoel met oog voor gebruikscomfort. 

Wil je meer weten over de houten jaloezieën van Zonnelux, welke kleur het beste bij jouw interieur past, of hoe slimme raamdecoratie het dagelijks leven comfortabeler maakt? Vraag dan persoonlijk advies op maat aan van een Zonnelux-specialist. 

Meer blogs