Binnenkijken bij: Ricardo en Laura

Ricardo & Laura
Witte houten jaloezieën

Ricardo en Laura wonen ongeveer drie jaar in hun prachtige vrijstaande woning in Oirschot. ‘’We werken als interieuradviseurs (interieuradviesbureau RL Interior Concepts red.) altijd van binnen naar buiten. Je start bij het comfort dat een woning moet hebben en werkt dan naar buiten toe. De eerste schetsen voor ons woonhuis hebben we dan ook zelf op papier gezet. Uitgangspunt daarbij was onze eettafel, die het hart van het huis vormt. Samen met de architect zijn deze schetsen uitgewerkt tot het complete plaatje’’.

Woning Ricardo & Laura

De favoriete plek van Ricardo en Laura is absoluut de eethoek. ‘’We starten hier ’s ochtends de dag met de kinderen aan tafel en sluiten hem ’s avonds af met vrienden of familie. Door de jaloezieën rond de eettafel kun je spelen met het licht en echt een geborgen gevoel creëren’’.

Witte houten jaloezieën in eetkamer
Witte houten jaloezieën
Witte houten jaloezieën

De keuze voor witte houten jaloezieën

De jaloezieën vormen een eenheid met het hele interieur. ‘’Met jaloezieën kun je symmetrie creëren en dat lukt met gordijnen niet. Daarnaast werkt het optisch ook goed. De lijnen benadrukken de breedte van de ramen’’. Ricardo vertelt dat ze wel even getwijfeld hebben tussen donkere en lichte jaloezieën. ‘’Ons vorige huis was vrij donker, waardoor we nu bewust voor een lichte basis hebben gekozen’’. In het huis hangen in verschillende ruimtes de 65 mm houten jaloezieën in de kleur wit (kleurnummer 8760).

Houten jaloezieën wit

Meer weten over de houten jaloezieën van Zonnelux? Vraag een advies op maat aan of bezoek een Zonnelux specialist bij jou in de buurt.

Wil je meer foto's van deze woning bekijken? Neem dan een kijkje op het Pinterest-bord.

Meer blogs