SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Perfect Fit

Op zoek naar een geschikt raamdecoratie product voor een kunststof of aluminium kozijn? Kies dan voor Perfect Fit raamdecoratie. Montage is super eenvoudig en zonder gebruik van een boormachine. De raamdecoratie is ook gemakkelijk te demonteren. Handig bij bijvoorbeeld het wassen van de ramen. Perfect Fit raamdecoratie is mogelijk bij plissé, Duette® en aluminium jaloezie.

Plisségordijnen Perfect Click
Plisségordijnen Perfect Click
Plisségordijnen Perfect Click

Click Frame

Het Click Frame is een frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd. De clips zijn nauwelijks tot niet zichtbaar. Dit frame is toepasbaar bij een plissé van 20 mm, Duette® van 25 mm en aluminium jaloezieën van 16 mm en 25 mm.

Omdat het Click Frame direct op het raam wordt bevestigd, kan het raam zonder problemen open en dicht. Het Click Frame is leverbaar in de kleuren wit, aluminium en antraciet (RAL7016).

Plisségordijnen Perfect Click

Tape Frame

Bij Tape Frame plak je de plaksprofielen op het glas of raam. Je hoeft dus niet te schroeven en het raam kan goed openen. Tape Frame is leverbaar in combinatie met plissé (20 mm), Duette® (25 mm en 32 mm) en aluminium jaloezieën (16 mm en 25 mm). Het Tape Frame is beschikbaar in het wit en aluminium.

Het Tape Frame XL kan tot een breedte van maar liefst 180 cm en is mogelijk in combinatie met plissé (20 mm) en Duette® (25 mm). Je kunt bij het Tape Frame XL kiezen uit de kleuren wit, aluminium en antraciet (RAL7016).

Plisségordijnen

Magneet Frame

Bij het Magneet Frame wordt er een magneetstrip op het kozijn geplakt. Door toepassing van de magneetstrip hoeven er geen gaten in het kozijn geboord te worden. Wel zo fijn als je aluminium of kunststof kozijnen hebt.

Dit systeem is ook toepasbaar bij houten kozijnen, maar houd hierbij rekening met de vlakheid van het kozijn, het kozijnmodel en de staat van het schilderwerk. Dit in verband met een sterke hechting van de magneetstrip op het kozijn.

Het Magneet Frame is leverbaar in combinatie met Duette® (25 mm), plissé (20 mm) en aluminium jaloezieën (16 mm en 25 mm). Je hebt voor het Magneet Frame keuze uit de kleuren wit, crème, zwart en antraciet (RAL7016).

Perfect Fit voor kunststof en aluminium kozijnen

Goede raamdecoratie voor naar binnen draaiende ramen (draai-kiepramen) of deuren is lastig. Perfect Fit is hiervoor dé perfecte oplossing. Bovendien kun je de raamdecoratie monteren zonder te boren of te schroeven. Ideaal dus voor kunststof en aluminium kozijnen.

Duette gordijn bij draai-kiepraam

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze Zonnelux specialisten adviseren je graag. Vind een Zonnelux specialist bij jou in de buurt, kom langs en ervaar de mogelijkheden.

Hoe nu verder?

 • Bezoek een Zonnelux specialist

  Een expert op het gebied van raamdecoratie geeft je persoonlijk advies op maat met een bijpassende offerte. Wat moet je meenemen? Noteer de afmetingen van het raam en maak foto’s.

  Showroom Zonnelux
 • Inmeten

  Heb je besloten welk raamdecoratie product je gaat kiezen? Super! De Zonnelux specialist komt bij je langs om het raam exact op te meten. Zo zorgen we dat het product straks perfect past.

  Houten jaloezieën in badkamer
 • Productie

  Wij produceren je raamdecoratie in eigen fabrieken in Europa. Al jouw wensen komen samen in de prachtige op maat gemaakte raamdecoratie.

  Productie Zonnelux producten
 • Montage aan huis

  Het monteren van raamdecoratie moet met zorg gebeuren. Zonnelux specialisten bieden montage aan huis. Je hoeft je dan nergens zorgen over te maken en het product wordt vakkundig gemonteerd. Informeer naar de mogelijkheden.

  Witte houten jaloezieën lamellen