SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Perfect Fit

In aluminium of kunststof kozijnen wil je liever niet boren om raambekleding te bevestigen. Met het Perfect Fit systeem van Zonnelux worden aluminium jaloezieën, Duette® en plisségordijnen eenvoudig, zonder te boren gemonteerd.

Perfect Fit
Duette® voor kunststof kozijnen
Duette® Perfect Fit - monteren zonder boren

Monteren zonder boren

Niet alleen is Perfect Fit een praktisch systeem voor aluminium of kunststof kozijnen, maar ook voor draai-kiepramen of deuren. De raamdecoratie draait mee zodat het niet klappert én is makkelijk te demonteren zodra de ramen gewassen moeten worden. Er zijn twee manieren om het te monteren, via het tape frame of magneet frame.

Perfect Fit - Duette® Shades

Tape Frame

Een manier om Perfect Fit te monteren is met het Tape Frame. Hierin is de raamdecoratie geplaatst. Door plakstrips op de glaslatten en op het frame te bevestigen, is montage van de raambekleding eenvoudig en zonder schroeven. Ook voor grote ramen tot 180 cm kun je het Tape Frame gebruiken.

Perfect Fit Tape Frame

Magneet Frame

Het Magneet Frame wordt bevestigd, zoals de naam al zegt, via magneetstrips. Deze worden op het kozijn gemaakt, waar vervolgens het frame aan vasthecht. De raamdecoratie wordt standaard in het frame geleverd. Het is eenvoudig te monteren zonder te boren. Ook is het toe te passen bij houten kozijnen, waarbij je rekening moet houden met de vlakheid. 

Perfect Fit monteren zonder boren

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.