Stijlvolle oplossingen voor ronde ramen

Een rond raam staat hartstikke gezellig, vinden wij. Alle strakke lijnen waaruit een woning doorgaans is opgebouwd kunnen namelijk best eens doorbroken worden. Aan de ene kant geeft de toevoeging van een rond of halfrond raam de ruimte een knus karakter. En aan de andere kant is het waarschijnlijk prettig als je de inkijk kunt wegnemen. Beschik je over zo’n raam? Dan ben je vast benieuwd welke raamdecoratie oplossingen Zonnelux aanbiedt!

In tegenstelling tot andere bijzondere raamvormen, zijn de opties voor een rond raam iets beperkter. Maar dat maakt de keuze misschien wel des te makkelijker! Speciaal voor ronde en half ronde ramen produceren we twee soorten raamdecoratie: plisségordijnen en shutters. Twee zeer verschillende producten, welke beide in uiteenlopende interieurproof kleuren verkrijgbaar zijn.

Shutters boograam
Zonnelux shutters half rond raam volledig open

Style je ronde ramen in stijl met shutters

Shutters winnen de laatste jaren enorm aan populariteit en dat is goed nieuws voor je (half)ronde ramen! Als de diameter van je raam in alle richtingen exact hetzelfde is, kun je kiezen uit half open of volledig open shutters én voor de speciale ClearView bediening. Deze manier van bediening is netjes weggewerkt in de constructie, waardoor deze niet zichtbaar is. Als de diameter van een raam niet overal gelijk is leveren we een half open shutter, waarbij een bedieningslat noodzakelijk is. Bij zowel onze Zonnelux shutters als Piet Boon shutters geldt dat we deze altijd perfect op maat produceren.

Shutter half open
Zonnelux shutters rond raam half open

Perfect passende plisségordijnen

Misschien wist je al dat plisségordijnen vallen onder de categorie multifunctionele raamdecoratie. Niets is minder waar, want ook in (half)ronde ramen komen plissés tot hun recht. Dit veelzijdige product is bovendien verkrijgbaar in zowel transparante als verduisterende stoffen.

Plisségordijn bijzondere raamvorm

Ben je benieuwd welk raamdecoratie product het beste past in jouw (ronde) ramen? Je bent van harte welkom op één van onze Zonnelux verkooppunten, vraag een advies op maat aan of download alvast onze inspirerende brochure.

Meer blogs