SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Stijlvolle oplossingen voor ronde ramen

Bijzondere raamvormen, Oplossingen

Een rond raam staat hartstikke gezellig, vinden wij. Alle strakke lijnen waaruit een woning doorgaans is opgebouwd kunnen namelijk best eens doorbroken worden. Aan de ene kant geeft de toevoeging van een rond of halfrond raam de ruimte een knus karakter. En aan de andere kant is het waarschijnlijk prettig als je de inkijk kunt wegnemen. Beschik je over zo’n raam? Dan ben je vast benieuwd welke raamdecoratie oplossingen Zonnelux aanbiedt!

In tegenstelling tot andere bijzondere raamvormen, zijn de opties voor een rond raam iets beperkter. Maar dat maakt de keuze misschien wel des te makkelijker! Speciaal voor ronde en half ronde ramen produceren we twee soorten raamdecoratie: plisségordijnen en shutters. Twee zeer verschillende producten, welke beide in uiteenlopende interieurproof kleuren verkrijgbaar zijn.

Er zijn twee raamdecoratie producten geschikt voor ronde ramen: shutters en plisségordijnen

Shutters boograam
Zonnelux shutters half rond raam volledig open

Style je ronde ramen in stijl met shutters

Shutters winnen de laatste jaren enorm aan populariteit en dat is goed nieuws voor je (half)ronde ramen! Je kunt kiezen voor half open of volledig open shutters ClearView is ook mogelijk bij shutters voor ronde ramen. Deze manier van bediening is netjes weggewerkt in de constructie, waardoor deze niet zichtbaar is. Bij ClearView is een middenstijl wel noodzakelijk om de mechaniek uit het zicht te houden. Bij zowel onze Zonnelux shutters als Piet Boon shutters geldt dat we deze altijd perfect op maat produceren.

Shutter half open

Advies op maat

Twijfel je tussen shutters en plisségordijnen of heb je een andere vraag? Tijdens een telefonisch adviesgesprek beantwoorden we jouw vragen.

Perfect passende plisségordijnen

Misschien wist je al dat plisségordijnen vallen onder de categorie multifunctionele raamdecoratie. Niets is minder waar, want ook in (half)ronde ramen komen plissés tot hun recht. Dit veelzijdige product is bovendien verkrijgbaar in zowel transparante als verduisterende stoffen.

Plisségordijnen
Plisségordijnen

Ben je benieuwd welk raamdecoratie product het beste past in jouw (ronde) ramen? Je bent van harte welkom op één van onze Zonnelux verkooppunten, vraag een advies op maat aan of download alvast onze inspirerende brochure.

Meer blogs