SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Raamdecoratie inspiratie voor thuisblijvers

Inspiratie

De afgelopen en komende tijd zijn we noodzakelijk gebonden aan huis. Wat ons betreft een goede reden om je raamdecoratie eens goed te bekijken, of anders gezegd: erdoorheen te kijken. Je wilt natuurlijk wel door iets moois de buitenwereld kunnen aanschouwen, toch? Met de nodige inspiratie helpen we je natuurlijk maar al te graag, dus lees én kijk gauw verder!

Misschien ben je intussen al een beetje gewend geraakt aan het vaker thuis zijn. Dat is uiteraard niet ideaal, maar naast alles wat er even niét meer kan, kan er gelukkig ook een hoop wel. We hebben het namelijk over de zaken die je momenteel gewoon binnen of rondom je huis kunt doen, zoals een update van je interieur. Nu we daar meer tijd in doorbrengen, kunnen we het maar beter geheel naar onze wens aankleden. Je kunt er op dit moment extra veel van genieten én als je op den duur weer bezoek mag ontvangen heb je iets nieuws om te laten zien!

Nu we meer tijd thuis doorbrengen, maak je soms meer gebruik van een bepaalde ruimte. Heeft jouw interieur een upgrade nodig?

Creëer een sfeervolle woonkamer

In de meeste huishoudens staat de woonkamer op de eerste plek als het aankomt op de inrichting ervan. Hier kom je volledig tot rust na een werkdag, het is er heerlijk vertoeven met je gezin, ontvang je bezoek en voel je je pas écht thuis. Aangezien deze woonruime doorgaans niet wordt blootgesteld aan vocht, zoals in de keuken of badkamer, kun je er bovendien alle kanten mee op wat betreft raamdecoratie. Kijk dus eens goed rond als je je genesteld hebt op de bank, pak onze brochure erbij en ontdek welke raamdecoratie perfect aansluit bij jouw wensen.

Zonnelux rolgordijnen
Piet Boon shutters by Zonnelux in woonkamer

Kokkerellen in prettig gereguleerd daglicht

Zorgen deze vreemde tijden ervoor dat je ineens wat vaker in de keuken staat voor allerlei culinaire experimenten? Dan is dit misschien wel dé ruimte in huis die voorzien mag worden van een praktisch stukje raamdecoratie. In ons assortiment vind je daarom uiteenlopende soorten raamdecoratie die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in de keuken. Denk aan eenvoudig schoon te maken rolgordijnen, sheerlight gordijnen voor een speelse lichtinval, vochtbestendige houtlook jaloezieën voor wat extra sfeer óf praktische horren voor als je snakt naar wat frisse lucht in de keuken, maar niet naar nieuwsgierige insecten..

Witte houten jaloezieën en plisségordijn
Rolgordijnen voor grote ramen

Ontspannen badderen in privacy

De badkamer is een ruimte in huis waar je hoogstwaarschijnlijk dagelijks een paar keer te vinden bent. En wellicht nog wel wat vaker, nu je éindelijk zeeën van tijd hebt voor een ontspannende bad of douche sessie. Tijdens dit soort me-time is het natuurlijk fijn om je even helemaal af te zonderen van de rest van de wereld. Met andere woorden: privacy is gewenst! Dat bereik je vanzelfsprekend met een afschermend type raamdecoratie, welke meteen een knusse sfeer geeft in de badkamer. Win-win!

Laat je inspireren

Blader eens rustig door onze brochure om alle mogelijkheden te bekijken.

Rolgordijnen badkamer
Aluminium jaloezieën badkamer

Thuiswerken? Optimaliseer je home office

Ook als je normaal gesproken een kantoorbaan hebt en nu tijdelijk vanuit huis moet werken, loont het om aandacht te besteden aan je raamdecoratie. Dat dit onder meer kan bijdragen aan de productiviteit lees je hier in een eerder blog.

Duette® gordijnen in studeerkamer
Rolgordijnen op kantoor

Op zoek naar nóg meer inspiratie voor verschillende ruimtes in je huis? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze brochure aan, neem een kijkje op onze social kanalen óf benader een van onze Zonnelux specialisten voor een persoonlijk (telefonisch) adviesgesprek.

Meer blogs