SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Piet Boon shutters by Zonnelux

Inspiratie, Bijzondere raamvormen, Deuren, Draai-kiepramen, Oplossingen

Enkele jaren geleden hebben Studio Piet Boon en Zonnelux de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie houten shutters met bijpassende houten jaloezieën onder de naam Piet Boon shutters by Zonnelux ontworpen.

Piet Boon shutters by Zonnelux

Over studio Piet Boon

Studio Piet Boon is in 1983 opgericht door de Nederlandse designer en ambachtsman met dezelfde naam. De internationale designstudio heeft zich ontwikkeld tot een internationaal luxury lifestyle merk, met zowel private als corporate klanten wereldwijd. Studio Piet Boon onderscheidt zich internationaal in ontwerpen voor exterieur, interieur en product design. Karin Meyn voegde zich in 1986 bij het bedrijf als businesspartner en Creative Director. Samen geven zij leiding aan een dynamisch en ervaren team van designers, architecten en stylisten.

De Piet Boon shutters zijn beschikbaar in 54mm en 81mm lamel. De shutters zijn te combineren met de Piet Boon jaloezieën

De collectie

Shutters zorgen voor een prachtige lichtinval in je huis en de nodige privacy. In dit Studio Piet Boon ontwerp zijn het met name de versobering en de maatvoering die in het oog springen. Zo zijn de lamellen niet afgeschuind en zijn alle afrondingen en vellingen minimaal gehouden. Het mechanisme is nagenoeg onzichtbaar en de maatvoering harmonieus. Beschikbaar in 54mm en 81mm lamel, in acht verschillende kleuren met de mogelijkheid tot bijpassende houten blinds. Kleuren variëren van traditioneel wit tot herkenbare Studio Piet Boon grijzen en natureltinten. Zowel functioneel als stijlvol, creëren deze houten shutter panelen een meerwaarde in elke ruimte van je huis.

Piet Boon shutters by Zonnelux rechthoekige lamellen

Unieke lamel

De lamel in dit ontwerp heeft de herkenbare Studio Piet Boon kenmerken. Zo is de lamel niet afgeschuind en zijn alle afrondingen en vellingen minimaal gehouden. De rechthoekige lamellen sluiten mooi op elkaar aan.

Lamel breedte

Er zijn twee verschillende lamel breedtes leverbaar in de Piet Boon shutters. Ze zijn beschikbaar in een lamel breedte van 54 mm of 81 mm die beiden zorgen voor een mooie lichtinval. Met de 54 mm creëer je een elegante uitstraling en de bredere lamel geeft een monumentaal aanzien aan je interieur. De bredere lamel zorgt bij opening voor een grotere lichtinval.

Toepassing

Shutters kunnen in veel verschillende vormen geleverd worden en zijn geschikt voor raam- en deurpartijen en zelfs als hoogwaardige roomdivider. Voor vrijwel iedere raamtype zijn de Piet Boon shutters toepasbaar, ook voor ronde of vijfhoek ramen en draai-kiepramen zijn de shutters geschikt. Mits het vertrek goed geventileerd is, zijn de shutters ook bruikbaar in vochtige ruimtes.

Advies op maat

Wil je een advies op maat voor jouw woning? De Zonnelux specialisten vertellen je in een telefonisch adviesgesprek graag alles over de mogelijkheden van de Piet Boon shutters.

Aanvragen advies op maat
Piet Boon shutters by Zonnelux verborgen scharnieren

Scharnieren

De Piet Boon shutter wordt standaard uitgevoerd met de hoogwaardige, verborgen Kubic scharnieren in RVS.

Piet Boon shutters hebben standaard ClearView (verborgen bediening) en hoogwaardige, verborgen Kubic scharnieren

Clear view bediening

Clear view is de verborgen bediening aan de achterzijde van het paneel. Door het handmatig kantelen van de middelste lamel volgen de overige lamellen vanzelf. De Piet Boon shutters kunnen niet worden geleverd met elektrische bediening van de lamellen, mocht je dit graag willen, adviseren wij houten jaloezieën van Studio Piet Boon.

Lak & kleuren

De shutters worden behandeld met een UV bestendige, waterdragende en milieuvriendelijke laksoort. De Piet Boon shutters zijn beschikbaar in acht verschillende kleuren met de mogelijkheid tot bijpassende houten blinds. Kleuren variëren van traditioneel wit, tot de herkenbare Studio Piet Boon grijzen en naturel tinten.

Meer weten over de Piet Boon shutters by Zonnelux collectie? Vind een verkooppunt in jouw buurt, vraag de Zonnelux brochure aan of laat je adviseren tijdens een telefonisch adviesgesprek.

Meer blogs